Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουλίου 2021 07:45

Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησης του. Έχουμε την δυνατότητα να αντιληφθούμε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που κρύβουμε μέσα μας. Μπορούμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μου ζωή.

Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Βέβαια ο υποκειμενισμός και εγωκεντρισμός καραδοκούν. Και μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις που είναι καθοριστικές για εμάς. Οφείλουμε να ακούμε τους γύρω μας. Και να αξιοποιήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα για να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε.

Παράλληλα, η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε μία θέση που δεν τους ταιριάζει καθώς δημιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθούμε σε λεπτομέρειες της σχέσης μας. Η γκρίνια και το άγχος κάνουν την εμφάνισή τους και μπορούν να τραυματίσουν την προσωπική μου ζωή. Οφείλουμε να καταβάλουμε προσπάθεια ώστε να αποφύγουμε συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω της έντασης που μπορεί να μας καταβάλει.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία στους Ιχθύες οδηγεί σε υπερβολές και συμπεριφορές που μπορεί να ξεφύγουν. Προσοχή στην καθημερινότητα καθώς με ευκολία μπορεί να αυξηθούν οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις σε υπερβολικό βαθμό κάτι που θα δημιουργήσει περαιτέρω υπερένταση και νευρικότητα.

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή μας στην επαγγελματική μας ζωή καθώς είναι σημαντικό για εμάς να αναδείξουμε τις δυνατότητές μας και να προχωρήσουμε με δυναμικά βήματα στην επίτευξη των στόχων μας. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση δεν βοηθά να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα μας και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα και εμπόδια.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα χαρίζει αισιοδοξία και εναρμονίζει τη λογική με τη διάθεση να αναπτυχθούμε. Τα σχέδια μας μπορούν να γίνουν πράξη αρκεί να υπάρχει ωριμότητα και ψυχραιμία σε κάθε κίνησή μας. Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν νωρίς το πρωί που καλό είναι να τις αξιοποιήσουμε.

myastro

  • #News
  • #Ζώδια
  • #Ζώδια
  • #Ζώδια
Διαβάστε επίσης »