Ένα “μαγικό” τσιφτετέλι κυκλοφορεί με 454.594 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ διετίας να χορεύει αισθησιακά, “τρίζοντας” τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό.

Το γλέντι… άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το τραγούδι “Άναψε το τσιγάρο”, με την ίδια να χορεύει και να “αναστατώνει” την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Νύφη χορεύει το πιο μαγικό τσιφτετέλι στο γάμο της και αφήνει άφωνο το γαμπρό

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της… καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό.

Σχετικό νέο:

8 Λέξεις Σκαι: Ο Οδυσσέας στο πλευρό του Μιχαήλ - Τι θα γίνει

8 Λέξεις Σκαι: Η Βικτώρια δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που νιώθει για τον Μιχαήλ και περνούν ένα ακόμα βράδυ μαζί, ενώ του ανακοινώνει ότι θα ακυρώσει τον γάμο.

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, η νεαρή πηγαίνει στο γραφείο του Άκη, ούσα έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα, μέχρι που την ενημερώνει πως στον γάμο της με τον Δημήτρη θα παρευρεθούν πολιτικά πρόσωπα της χώρας.

Εν τω μεταξύ, ο Μιχαήλ εξομολογείται στον Οδυσσέα ότι έχει κρυφή σχέση με τη Βικτώρια και εκείνος τον παρακινεί να τη διεκδικήσει, αν και εφόσον την αγαπάει στ’ αλήθεια. Η μέρα του γάμου της Βικτώριας και του Δημήτρη φτάνει και ο Άκης γλεντάει από το πρωί, καθώς τόσο καιρό περίμενε το μεγάλο γεγονός, προκειμένου να λάμψει το άστρο της οικογένειας Αρώνη στους κοινωνικούς και πολιτικούς κύκλους. 8 Λέξεις Σκαι

Η Βικτώρια, διαλυμένη ψυχολογικά, ξεκινάει να ετοιμαστεί για να ντυθεί νύφη, ενώ την ίδια ώρα ο Μιχαήλ τη βομβαρδίζει με μηνύματα στο κινητό, παρακαλώντας την να ματαιώσει τον γάμο. Συγχρόνως, ο Οδυσσέας, από την Κέρκυρα, παρακολουθεί την κατάσταση και εμψυχώνει τον αδελφό του, παρακινώντας τον να πάει ακόμα και στο σπίτι της. Όπως και γίνεται. Ο Μιχαήλ καταφέρνει, στο παρά πέντε, να πείσει τη Βικτώρια να τηλεφωνήσει στον Άκη και να ακυρώσει τον γάμο!

Βέβαια, αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον Άκη, ο οποίος βιώνει το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της ζωής του, καθώς αναγκάζεται να αναβάλει τον γάμο με τη δικαιολογία πως ο Δημήτρης έπαθε δηλητηρίαση. Οι δύο άντρες είναι έξαλλοι με τη Βικτώρια και προσπαθούν να τη βρουν για να πάρουν τις απαιτούμενες εξηγήσεις, αλλά εκείνη το έχει σκάσει με τον Μιχαήλ και κρύβονται στο σπίτι του Μάρκου.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »