Θα μπορούσαν κάλλιστα οι φωτογραφίες να είναι τραβηγμένες από την Άγρια Δύση, θυμίζουν λίγο από τις ταινίες στο μακρινό Φαρ Ουέστ!

Πάντως, μια κλασική ταινία γουέστερν μας τη φέρνει! «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος».

Στην περίπτωση ο «καλός» είναι ο κάθε γονέας που στέλνει τα παιδιά του στο συγκεκριμένο στάδιο για προπονήσεις, ο κάθε αθλητής των συλλόγων που γυμνάζεται εκεί, ο «κακός» είναι οι υπεύθυνοι που έχουν τοποθετηθεί στο στάδιο και «άσχημο» είναι φυσικά η κατάντια του σταδίου.

Περί ποιου ο λόγος; Μα για το ΕΑΚ Κέρκυρας, ευθύνης της Γ.Γ.Α. και της διοίκησης που έχει οριστεί στο στάδιο, που από ότι λένε οι αθλητές και προπονητές που πηγαίνουν για προπονήσεις, είναι… εξαφανισμένοι.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε επισκεφθεί το ΕΑΚ Κέρκυρας πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και είχε εξαγγείλει πως θα γίνουν εργασίες. Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει.

Πραγματικά ντροπή εν έτει 2021 να έχουν καταντήσει έτσι στάδιο που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και σε ένα νησί, όπως η Κέρκυρα, να μην ασχολείται κανείς ή να πιέζει η Δημοτική Αρχή. Το «νησί των Φαιάκων» που έχει βγάλει πλειάδα πρωταθλητών, όπως τα τελευταία χρόνια η Σπυριδούλα Καρύδη.

Το Sportime με αφορμή την ανάρτηση με φωτογραφίες που δημοσίευσε ο προπονητής Δημήτρης Δεληφώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναδημοσιεύει τις φωτογραφίες.

Άραγε θα ενδιαφερθεί κανείς; Έστω και τώρα ας επέμβει ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Είναι κρίμα να έχει όνειρα ένα παιδί που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει να γυμνάζεται σε ένα στάδιο χωράφι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »