Ο μαθητής είχε γράψει πολλά σημειώματα στα οποία εξηγούσε το bullying που δεχόταν στο σχολείο και πως κατονόμαζε έξι μαθητές ως υπεύθυνους. «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» γράφει και κατονομάζει τους έξι συμμαθητές του. Καταλήγει μάλιστα γράφοντας: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Φυσικά, κανείς δεν τους κατέστρεψε, και μάλιστα λίγους μήνες αργότερα είχαμε, στην ίδια τάξη του ίδιου σχολείου και νέα απόπειρα αυτοκτονίας άλλου μαθητή.  Την ίδια περίοδο, οι γονείς του άτυχου Νικόλα από την Αργυρούπολη ανήρτησαν αφίσες του παιδιού τους με μηνύματα κατά του bullying.

Ντοκουμέντο – Τα σημειώματα

Στο σχολείο του αδικοχαμένου παιδιού, την 28η Οκτωβρίου του 2018, βρέθηκε η μητέρα του Νικόλα για να παραλάβει το βραβείο και το αριστείο του παιδιού της. Αρκέστηκε στο να πάρει μόνο αυτήν την ικανοποίηση. Ο Νικόλας ήταν από τους καλύτερους μαθητές του σχολείου του. Θα παρήλαυνε, θα ήταν σημαιοφόρος, γιατί είχε εξαιρετική απόδοση, 19 και 11/14. Δεν ήταν εκεί όμως…
Την ιστορία του θυμήθηκε σήμερα ο τραγουδοποιός Γιώργης Χριστοδούλου, με την παρακάτω συγκινητική, αλλά και εμψυχωτική ανάρτησή του. 

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »