Η Ντέμι Λοβάτο παρουσίασε στο ντοκιμαντέρ «Dancing with the Devil» πτυχές από τις πιο σκοτεινές πλευρές της ζωής της. Η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον βιασμό που υπέστη ούσα έφηβη από το τότε αγόρι της, ενώ συνέχισε με τον βιασμό που βίωσε το 2018 όταν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτκών.

Η σταρ ανέφερε πως το χριστιανικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, την εκανε να αποσιωπήσει το γεγονός που την τραυμάτισε στην εφηβεία της «Έχασα την παρθενιά μου σε βιασμό. Είχαμε ξεκινήσει να φιλιόμαστε και του είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε παραπέρα, ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά. Δεν έδωσε σημασία και προχώρησε έτσι κι αλλιώς»

Η Λοβάτο βίωσε παρόμοιο περιστατικό και το 2018, σε μια περίοδο που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών «Πρέπει να είχε περάσει περίπου ένας μήνας από τη νύχτα της υπερβολικής δόσης όταν συνειδητοποίησα ότι [εκείνη τη νύχτα] η ψυχική και πνευματική μου κατάσταση δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσα να συναινέσω».

Στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ η σταρ αναφέρει πως εκείνο το βράδυ υπέστη τρια εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακή προσβολή λόγω υπερβολικής δόσης, ενώ οι γιατροί της είχαν δώσει «το πολύ 5 με 10 λεπτά ζωής».

Η Ντέμι Λοβάτο ανέφερε πως από εκείνη την ημέρα της έχει μείνει μόνιμη εγκαφαλική βλάβη, ενώ δήλωσε πως η εξομολόγηση της θέλει να «ταρακουνήσει» ανθρώπους που έχουν πάρει το ίδιο μονοπάτι ζωής με εκείνη.

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε επίσης »