Το Γενικό Κρατικό Νίκαιας μέσα από ανακοίνωση του απαντά σε αναρτήσεις που ήθελαν στις 31 Μαρτίου να μην έχει προχωρήσει στη διασωλήνωση 32χρόνου ασθενή λόγω έλλειψης αναπνευστήρων

«Ανακριβείς» οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με περιστατικό μη διασωλήνωσης 32χρόνου ασθενή λόγω έλλειψης αναπνευστήρων, δηλώνει το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Αναστάσιος Μύτογλου, μέσα από την ανακοίνωση βεβαιώνει ότι υπάρχει ικανός αριθμός αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμη λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του.

Η ανακοίνωση του Κρατικού Νίκαιας

«Με αφορμή ανάρτηση στα Social Media περί επικείμενης διασωλήνωσης που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης αναπνευστήρων, κατά την εφημερία στις 31/3/21, σε ασθενή 32 χρονών σας διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός ούτε τέτοιος ασθενής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που χρειάστηκε διασωλήνωση.

Επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι το νοσοκομείο είναι εφοδιασμένο με ικανό αριθμό αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμη λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του. Ανακριβείς αναρτήσεις τέτοιου τύπου υποβαθμίζουν τις προσπάθειες του συνόλου των εργαζομένων που καθημερινά στέκονται επάξια στο ύψος των περιστάσεων και απαξιώνουν πλήρως το ιατρονοσηλευτικό έργο τους».

Διαβάστε επίσης »