Αγώνας δρόμου προκειμένου να εξοπλιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και ταχύτερα ενάντια στον κορονοϊό από το νοσοκομείο Λαμίας.

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, θα είναι έτοιμο να κάνει τον έλεγχο των ύποπτων κρουσμάτων του κορονοϊού με δυνατότητα το αποτέλεσμα να είναι γνωστό σε μία μόνο ώρα.

Νοσοκομείο Λαμίας: Τεστ και

Για να λειτουργήσει το μηχάνημα που βλέπετε στην φωτογραφία και ήδη έχει τοποθετηθεί, απαιτούνται αντιδραστήρια, η διαδικασία για την προμήθειά των οποίων είναι σε εξέλιξη και θα βρίσκονται στο νοσοκομείο, καλώς εχόντων των πραγμάτων στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Λίγες ημέρες μετά θα αρχίσουν οι έλεγχοι.

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένονται στο νοσοκομείο της Λαμίας και τα αναλώσιμα για τον εξοπλισμό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κορονοϊού και προστατευτικές μάσκες.
Επίσης αναμένεται ένας αναπνευστήρας από δωρεά, ενώ την στήριξή τους στην διοίκηση του νοσοκομείου έχουν εκφράσει ο δήμος Λαμιέων και η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Σε ότι αφορά στην ενίσχυση του νοσοκομείου, την Δευτέρα ολοκληρώνεται η διαδικασία για την πρόσληψη 15 νοσηλευτών και τραυματιοφορέων, ενώ ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης έχει υπογράψει για τον Απρίλιο, 10 εφημερίες από γενικούς γιατρούς του Κέντρου Υγείας Στυλίδας.

Το νοσοκομείο της Λαμίας θωρακίζεται απέναντι στον κορονοϊό. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως παρά το γεγονός ότι πολλά είναι τα ύποπτα κρούσματα που έχουν δώσει δείγματα προς εξέταση τις τελευταίες ημέρες, κανένα δεν είναι θετικό.

Πηγή: tvstar.gr

Διαβάστε επίσης »