Χθες ανακοινώθηκε η ένταξη της Μπέτυς Μαγγίρα στο δυναμικό του Open ωστόσο αυτό που παραξένεψε πολλούς ήταν το γεγονός πως στο δελτίο τύπου – ιδιαίτερα θερμό – έγινε αναφορά στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

 

Νομικό λάθος η ανακοίνωση

 

 

 

 

 

Και αυτό ενώ όπως όλα δείχνουν το τέλος της συνεργασίας με την Κατερίνα Καινούργιου θα γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

 

  • Μήπως λοιπόν οδηγούνται οι δύο πλευρές σε εξωδικαστική λύση του συμβολαίου ή έδωσαν κατά λάθος από το Open νομικό επιχείρημα στην πλευρά Καινούργιου που έχει συγκεκριμένο συμβόλαιο για την πρωινή ζώνη του καναλιού;

 

 

 

Όσον αφορά στη Μπέτυ Μαγγίρα την έχουν υποδεχθεί (όσοι έχουν απομείνει) πολύ θερμά στο κανάλι. Αντίθετα το κλίμα άρχισε να «παγώνει» για την Ελένη Τσολάκη σε αντιστοιχία με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το Καλοκαίρι #not.

 

 

Και διαρρέονται διάφορα ακόμη και από συνεργάτες της εκπομπής. Σε κάθε περίπτωση η Ελένη Τσολάκη έχει πλέον διετές συμβόλαιο με το Open και μπορεί να σχεδιάσει το πλάνο της επόμενης σεζόν χωρίς μεγάλο άγχος. Τουλάχιστον για ένα μεγάλο διάστημα θα της δοθεί για την χειμερινή σεζόν μια ικανοποιητική περίοδος χάριτος… 

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »