Τένις

O Νόβακ Τζόκοβιτς έχει προσφέρει πολλά εκατομμύρια για την καταπολέμηση του κορονοϊού γεγονός που δείχνει ότι δεν είναι κατά του εμβολίου.

Η στάση που κρατάει απέναντι στην πανδημία ο Νόβακ Τζόκοβιτς δείχνει οτι όχι μόνο δεν κατά του εμβολίου, αλλά αντιθέτως έχει προσφέρει πολλά εκατομμύρια για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τρελά χρήματα

Το βράδυ της Τετάρτης (5/1) οι Αυστραλοί ακύρωσαν τη βίζα (με το πρόσχημα ότι υφίσταται πρόβλημα) του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και δεν του επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα, ενόψει του Australian Open. Έτσι το Νο1 στο παγκόσμιο τένις εξακολουθεί να κρατείται στο κακόφημο ξενοδοχείο «Rydges» έως ότου ξεκαθαρίσει η περίπτωσή του. «Ο Θεός βλέπει τα πάντα», ήταν το πρώτο μήνυμά του μετά το διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στις δύο χώρες.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν ασκήσει έφεση και πλέον η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα (10/1). Στο μεταξύ ο πατέρας του Σέρβου σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου έκανε  λόγο για «φυλάκιση» του γιου και απαράδεκτη συμπεριφορά από πλευράς της Κυβέρνησης της Αυστραλίας.

  • «Θα ήθελα να πω κάτι για αυτό τον τρόπο που ζει ο γιος μου. Η Σερβία είναι ο Νόβακ και ο Νόβακ είναι η Σερβία. Έτσι πολεμούν την Σερβία και τον Νόβακ.
  • Θέλησαν να τον ταπεινώσουν χωρίς καν αυτός να συμμετάσχει και να τον ρίξουν στα γόνατα. Και όχι μόνο αυτόν αλλά ολόκληρη τη Σερβία. Είμαστε ένας περήφανος λαός που ποτέ δεν έχει επιτεθεί σε κανένα και απλά υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας»
  • Όλος ο ελεύθερος κόσμος ας σηκωθεί γιατί δεν πρόκειται για μία μάχη ανάμεσα στον Νόβακ ή την Σερβία αλλά απέναντι στον ελεύθερο κόσμο των 7 δισεκατομμυρίων, της ελευθερίας λόγου και την ελεύθερης έκφρασης. Ο Νόβακ δεν πήγε κόντρα σε κανένα νόμο. Νόβακ είμαστε μαζί σου», είναι μερικά από όσα είπε ο πατέρας του Τζόκοβιτς.

Φυσικά όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη στάση που κρατά ο Νόβακ Τζόκβιτς με το εμβόλιο, το οποίος απλά υποστηρίζει το δικαίωμα στην επιλογή και όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Άλλωστε διαβάσατε στο Spotime ότι ο Τζόκοβιτς ξεμπροστιάζει τον πολιτικό φασισμό για το εμβόλιο.

Γι’ αυτό άλλωστε εκτός των Σέρβων που βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου κρατείται προκειμένου να το «παρών έδωσαν» και διαδηλωτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Το θέμα έχει λάβει μεγάλες πολιτικές διαστάσεις με τους Αυστραλούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αμαυρώσουν. Το θέμα είναι ότι ο Τζόκοβιτς έχει προσφέρει πολλά εκατομμύρια για την καταπολέμηση του Covid-19. Άρα όχι μόνο αρνητής της πανδημίας δεν είναι αλλά έχει βοηθήσει σημαντικά συνανθρώπους μας, αλλά και νοσοκομεία που το είχαν ανάγκη.

Χαρακτηριστικά σας παραθέτουμε παρακάτω μερικά μόνο δημοσίευματα που αποδεικνύουν πως ο 34χρονος τενίστας βρίσκεται κοντά στην επιστήμη στη μάχη για τη νίκη επί του κορονοϊού.

  • «Δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ του Τζόκοβιτς στο σύστημα υγείας του Μπέργκαμο»
  • «Τζόκοβιτς: Παρέδωσε μηχάνημα σάρωσης Covid-19 αξίας 210.000 ευρώ σε νοσοκομείο της Σερβίας»
  • «Κορονοϊός: Άλλο ένα εκατ. ευρώ από τον Τζόκοβιτς σε νοσοκομεία της Λομβαρδίας»
  • «Νέα δωρεά Τζόκοβιτς σε νοσοκομείο της Σερβίας!»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »