Τένις

Νόβακ Τζόκοβιτς

Τα… αυτογκόλ στην Αυστραλία συνεχίζονται μετά τον δικαστικό θρίαμβο του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απίστευτο –

Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα του δελτίου ειδήσεων της Αυστραλίας για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Οι δημοσιογράφοι νόμιζαν ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δικαιώθηκε χθες από το δικαστήριο για την υπόθεση της βίζας του και αφέθηκε ελεύθερος στη μεγαλύτερη ηθική νίκη της καριέρας του!

Ο Σέρβος σούπερ σταρ αποθεώθηκε από λαοθάλασσα Ελλήνων και Σέρβων στη Μελβούρνη, ωστόσο οι Αυστραλοί ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν το κάζο, που υπέστησαν…

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα όσων ακούστηκαν ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων μεγάλου καναλιού στη «χώρα του καγκουρό».

Οι παρουσιαστές του δελτίου στο Channel 7, η Rebecca Medern και ο Mike Amor πιάστηκαν να μιλάνε για τον θρύλο του τένις πριν από την έναρξη των ειδήσεων, χωρίς να γνωρίζουν ότι οι κάμερες και τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά.

Οι δύο παρουσιαστές χαρακτήρισαν το Νο1 του κόσμου «ψεύτη και απατεώνα».

Η συζήτησή τους εξελίχθηκε ως εξής:

«Όπως και να τα δεις όλα αυτά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ψεύτης. Είναι λυπηρό να τον υποστηρίζουν οι υπόλοιποι. Βγαίνεις έξω και ξέρεις ότι είσαι θετικός… Δεν πιστεύω ότι ήταν θετικός. Και μετά πήγε στην Ισπανία. Έπεσε πάνω στα ψέματά του. Νομίζω ότι επιτέλους θα φύγει.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ηλίθιος και σκέφτονται αν ήταν δίκαιοι απέναντί ​​του. Αυτό είναι πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα κακό στο να τον στείλουν σε ξενοδοχείο μετανάστευσης.

Βρέθηκε μπροστά σε ανθρώπους που ήταν στην ίδια κατάσταση. Η ζωή τους δεν είναι δίκαιη, άλλοι πετάνε πρώτη θέση και άλλοι… Έστειλαν εκείνη τη φτωχή Τσέχα σπίτι της», κατέληξαν αναφερόμενοι στη Ρενάτα Βοράκοβα.

Should @Channel7 reporters behave like this? #LetNovakPlay #istandwithnovak #IStandWithDjokovic #AustraliaHasFallen What do you think @OzraeliAvi pic.twitter.com/VNNm7x5ZXJ

— Uros Brkic (@urbr) January 11, 2022

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »