Τένις

Νόβακ Τζόκοβιτς: Αναβολή στην κλήρωση για το Australian Open – Αναμονή για την απόφαση της υπόθεσης του!

Το Australian Open αποφάσισε την αναβολή της κλήρωσης του, λόγω του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Αναβολή στην

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, που παραμένει στην Αυστραλία, χωρίς να γνωρίζει αν θα αγωνιστεί στο Australian Open ή θα απελαθεί.

Ο υπουργός Μετανάστευσης της χώρας, Άλεξ Χοκ, είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για τον τενίστα, που φυσικά βρίσκεται στη Νο1 θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Μπορεί λοιπόν ο Σέρβος να κατάφερε να πάρει με το μέρος του τη δικαστική απόφαση την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο μπορεί να δει τον Χοκ να τον στέλνει εκτός χώρας και να μην αγωνίζεται στο Australian Open.

Έτσι, το ίδιο το τουρνουά παίρνει την κατάσταση στα… χέρια του, τουλάχιστον στο βαθμό που είναι δυνατό, αποφασίζοντας την αναβολή της κλήρωσης του, προκειμένου οριστικοποιηθεί αν τελικώς ο Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί ή όχι.

Πάντως, υπάρχει περίπτωση η κατάσταση αυτή να συνεχιστεί και να μη βγει ακόμα η τελική ετυμηγορία, αφού ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου μπορεί να ασκήσει έφεση στην απόφαση που θα προκύψει, αν το θελήσει.

Την ίδια ώρα πάντως που γίνονται αυτά, ο Τζόκοβιτς γίνεται θύμα… επίθεσης και από δημοσιογράφους στην Αυστραλία, ωστόσο ο ίδιος δε φαίνεται να φοβάται κανέναν και μάλιστα όπως σας είχαμε αναφέρει, κατάφερε ακόμα και να προπονηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »