Την πρόταση να μπει στο «σπίτι» του «Big Brother» για μία ημέρα έκανε ο «Μεγάλος Αδελφός», στον Νίκο Μουτσινά όταν βγήκε τηλεφωνική σύνδεση στο «Καλό Μεσημεράκι».

 

Nίκος Μουτσινάς: Μπαίνει τελικά στην οικεία του Big Brother;

 

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες, ακόμα και αν ο παρουσιαστής το επιθυμούσε, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.

 

 

Η παραγωγή του ριάλιτι δεν θέλει οι παίκτες που είναι έγκλειστοι στο «σπίτι» και συνεπώς covid free, να έρθουν σε επαφή με οποιονδήποτε βρίσκεται εκτός για υγειονομικούς λόγους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγη Real

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Big Brother-Αφροδίτη: Είμαι χοντρή, είναι αλήθεια και δεν είναι κακό

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ήταν καλεσμένη στο DOT και μίλησε για τη ζωή της πριν το Big Brother αλλά και για τα παιδιά του σπιτιού που θα κρατήσει επαφή μετά το παιχνίδι. Πώς αντιδρά ο κόσμος τώρα που αποχώρησε; Τι μηνύματα (μίσους) λαμβάνει;

«Μετά το Big Brother έχουν αυξηθεί τα μηνύματα μίσους που λαμβάνω. Ο κόσμος έχει πολύ μένος μέσα του, αν σου ευχηθούν με έναν τρόπο θάνατο… Νομίζω δεν μπορείς να το πεις με έναν ωραίο τρόπο. Αναγκαστικά πρέπει να γελάσω γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν έχει σκεφτεί ότι είμαι κόρη κάποιων ανθρώπων. Ο άνθρωπος ο καλός χαίρεται με την χαρά σου. Οπότε αν εγώ είμαι καλά και θέλεις να με θάψεις τρία μέτρα κάτω από τη γη, έχεις πρόβλημα. Είτε ζηλεύεις που είμαι καλά με τον εαυτό μου, είτε δεν έχεις αγαπηθεί» είπε, μεταξύ άλλων. Δες ολόκληρη τη συνέντευξη:

Nίκος Μουτσινάς: Μπαίνει τελικά στην οικεία του Big Brother; : Δείτε τα tweets του Big Brother:


Nίκος Μουτσινάς: Μπαίνει τελικά στην οικεία του Big Brother; : Δείτε τα instagram posts του Big Brother:

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »