Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για 3 βασικά θέματα.

Ξεκίνησε λέγοντας τη γνώμη του για τη θρησκεία και πόσο κοντά νιώθει στην εκκλησία: Πιστεύω σε κάτι ανώτερο. Ανάβω το κερί μου, κάνω την προσευχή μου. Η εκκλησία είναι από πολύ παλιά ένα πράγμα που αντιστέκεται σε μια εξέλιξη. Δεν τους αδικώ βέβαια. Είναι, όμως, τόσο σφιχτό και κλειστό που δεν επιτρέπει να μπει κάποιος εύκολα… Δεν είμαι κοντά στη θρησκεία μόνο στα ζόρια.

Σε τι οφείλεται η επιτυχία της τελευταίας χρονιάς; Η σύνδεση με τον κόσμο, το πόσο καλά ήμουν εγώ, πόσο συνειδητά το έκανα, ακόμα και το σχόλιο. Δεν με ενδιαφέρει να προσβάλω κάποιον γενικά.

Για την υιοθεσία παιδιού: Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Έχω πάει, έχω ρωτήσει. Η διαδικασία με κόμπλαρε λίγο, πολλή γραφειοκρατία. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να αργήσει αυτό. Κάνεις και κάποια σεμινάρια γονέα που είναι απαραίτητα γενικά. Υπήρχε πάντα αυτή η ανάγκη μου. Θέλω να δώσω κάτι σε ένα παιδί. Θέλω να μοιραστώ και να μάθω να αγαπάω.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM

YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »