Νίκος Λεκάκης Άγριες Μέλισσες

Ο Νίκος Λεκάκης ήταν καλεσμένος, για πρώτη φορά, του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”, το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και την απόφασή του να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι.

Νίκος Λεκάκης: Ο λόγος που επέστρεψε στο πατρικό του ο Άγγελος από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Νίκος Λεκάκης ζει με τους γονείς του για οικονομικούς λόγους

Αναφερόμενος στην απόφαση να επιστρέψει στο πατρικό του, υπογράμμισε “οι γονείς μου βλέπουν Μέλισσες φανατικά! Τώρα έχω μετακομίσει και ζω ξανά μαζί τους. Είναι δύσκολες εποχές. Η παράσταση που ήμουν πέρσι διακόπηκε λόγω της πανδημίας, είχα μαζέψει κάποια λεφτά, δεν ήξερα που θα με βρει το μέλλον και έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Θα συνεχίσω να μένω μόνος μου ή να γυρίσω στους γονείς μου…”.

Πως έγινε η επιλογή του Νίκου Λεκάκη στις Άγριες Μέλισσες

Για την επιλογή του στις Άγριες Μέλισσες και στον ρόλο του Άγγελου, ο Νίκος Λεκάκης επεσήμανε “πέρασα από πέντε κάστινγκ μέχρι να με πάρουν στη σειρά. Είναι από τις πολύ λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι τους υπεύθυνους των κάστινγκ. Όσο μεγαλώνεις θέλει μια δουλειά με τον εαυτό σου…”.

Όσον αφορά το αν θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών, σημείωσε “δεν έχω ακόμη πληροφορίες για τον τρίτο κύκλο. Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος μου είναι too good to be true. Δεν είναι και ο ήρωας που θα τον έβγαζαν και από τη μέση. Έχει στοχοπροσήλωση στην Σοφούλα, αλλά ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται”.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »