Για το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης κοινής εμφάνισης Βίσση-Βανδή, αν έχει κόντρα με ανθρώπους του χώρου, αλλά και την περίοδο που τον πρόδωσαν οι φίλοι του μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» ο Νίκος Κοκλώνης.
Κατάφερες να ανεβάσεις στη σκηνή μαζί Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή. Θα μας πεις για το παρασκήνιο αυτής της πολυσυζητημένης κοινής εμφάνισης τους;
Αυτό που για τον κόσμο ήταν ένα υπέροχο βράδυ με δύο θεές στο ίδιο stage ήταν για μένα ένα πρότζεκτ πολλών μηνών, με σκέψεις, ιδέες, συναντήσεις, αναβολές, πολλά ραντεβού, άπειρες ώρες στα τηλέφωνα, φαγητά στο σπίτι μου και πολλά γέλια επίσης. Μόνο αμφιβολίες δεν είχα για το πόσο επιτυχημένο θα ήταν όλο αυτό, γιατί ήμουν σίγουρος πως όταν η Άννα και η Δέσποινα γνωριστούν θα λατρέψουν η μία την άλλη. Με βοήθησε πολύ ο φίλος μου ο Γιώργος Αρσενάκος, γιατί ήταν συνεργάτης και με τις δύο και, αν δεν ήταν αυτός ο συνδετικός κρίκος, πιθανότατα δεν θα τα είχαμε καταφέρει ποτέ να σπάσουμε τον μύθο της κόντρας, όσο επίμονος και να ήμουν εγώ, που πραγματικά κυνήγησα τον στόχο αυτόν με όλο μου το είναι. Ηταν μία στιγμή στο “J2US” που έγραψε τηλεοπτική ιστορία.
Αλήθεια, εσύ έχεις κόντρα με κάποιον ή με κάποιους;
Κατά καιρούς μπορεί να έχουν υπάρξει κάποιες κόντρες στη ζωή μου, περισσότερο την εποχή των προβλημάτων της Airfast, όταν είδα ανθρώπους που νόμιζα φίλους να με προδίδουν και έπεσα από τα σύννεφα. Στην τηλεοπτική μου θητεία δεν υπήρξε μέχρι τώρα κάτι που να το νιώσω ως πραγματική κόντρα. Προφανώς δεν αντιμετωπίζω ως κόντρα έναν συνάδελφο που κάνει εκπομπή σε απέναντι κανάλι, θα ήταν γελοίο.
Τι καινούργιο να περιμένουμε, στο «J2US»;
Και τι να μην περιμένουμε! Πολλά καινούργια! Παίκτες, διαδικασίες, δοκιμασίες, ανανέωση σε κάποια πρόσωπα, περισσότερο interaction. Πιο πολύ Tik Tok επίσης, θα τα μάθετε όλα πολύ σύντομα.
Εκτός όμως από τις παραγωγές εκπομπών, η Barking Well Media φαίνεται να δραστηριοποιείται και στη μυθοπλασία. Αν μάλιστα έχω πληροφορηθεί σωστά, θα συνεργαστείς με ένα πολύ γνωστό, επιτυχημένο και αγαπητό στον χώρο πρόσωπο, που έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες…
Υπάρχει ένα portfolio με πολύ δυνατές ελληνικές σειρές. Κάποιες βασίζονται σε best seller μυθιστορήματα, κάποιες σε ξένα φορμάτ. Και ναι, υπάρχει ένας δημιουργός που πραγματικά θαυμάζω, για το μυαλό του, τις ιδέες του και όσα έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Νίκος Κοκλώνης – Είδα ανθρώπους που νόμιζα φίλους να με προδίδουν και έπεσα από τα σύννεφα

Διαβάστε επίσης »