Νίκος Βέρτης

«Δεν φανταζόμουν ότι θα το ζήσω.»

Αξέχαστο θα μείνει στον Νίκο Βέρτη το ταξίδι που είχε στο Ισραήλ. ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε άρον-άρον από το Τελ Αβίβ όπου θα πραγματοποιούσε συναυλίες, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιος.

Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την ορχήστρα του μάλιστα, αναγκάστηκαν να πάνε στο καταφύγιο του αεροδρομίου και στην συνέχεια του ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής κατάφερε και επέστρεψε στην Ελλάδα και οι κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποσπάσουν τις πρώτες του δηλώσεις για την τραυματική εμπειρία που έζησε, και που τον ανάγκασε να ματαιώσει όλες του τις συναυλίες.

«Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανένα να ζήσει. Ο ήχος είναι τρομακτικός. Δεν φανταζόμουν ότι θα το ζήσω. Ήμασταν σε ένα εστιατόριο και βγήκαμε στον 20ο όροφο και μέσα σε μισό λεπτό ήξεραν που να μας οδηγήσουν. Ήμασταν κλεισμένοι μέσα σε καταφύγιο. Πρέπει να κοιμήθηκα 3 με 4 λεπτά γιατί μετά άκουσα θόρυβο και κατέβηκα από το ξενοδοχείο κατευθείαν», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

spoilers

Διαβάστε επίσης »