Όσα είπε ο ηθοποιός

Νίκος Αναδιώτης: Στο Σπίτι μου σπιτάκι μου θεωρώ ότι απέτυχα (vid)

Συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την μετάβασή του από το Happy Day στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου”.

«Μπορεί ναι, όντως, να μην έφευγα γιατί τότε φταίω εγώ για ότι έχει συμβεί διότι ενώ είχα και δουλειά σε καθημερινό σίριαλ εκείνη την εποχή και πολύ πετυχημένο στο τότε Mega, ήθελα ταυτόχρονα να έχω κι άλλη δουλειά και το σαββατοκύριακο. Πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, κάτι δεν θα γίνει σωστά. Επειδή δεν ήταν επιτυχημένα και τα δύο, όσον αφορά τη δική μου συμμετοχή, και αυτό ήταν στο Σπίτι μου σπιτάκι μου, εκεί θεωρώ ότι απέτυχα, δεν μου φταίει κανείς άλλος πέραν του εαυτού μου», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο Νίκος Αναδιώτης πρόσθεσε επίσης: «Θα μπορούσα να το έχω αποφύγει, να έχω κρατήσει το σίριαλ ή να έχω παραμείνει στο Happy Day που υπήρχε μια φόρμουλα για να συμβεί αυτό και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι δεν ήμουν αποδοτικός λόγω της απληστίας μου, που ήθελα να έχω φουλ δουλειά και να βγάζω χρήματα από παντού».

Διαβάστε επίσης »