Νίκος Αναδιώτης: Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του που μοιράζεται μεταξύ Αιγίου και Αθήνας, τις τηλεοπτικές του συνεργασίες και τη σχέση του με τον Θεό.

Νίκος Αναδιώτης: Με την

«Αποφασίσαμε με τη Βασιλική να μείνουμε στο Αίγιο όταν εκείνη ήταν έγκυος στο δεύτερο γιο μας. Μπορεί και να καταλήξω στο Αίγιο, να γίνει αυτό το λιμάνι μου», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης και συμπλήρωσε: «Φέτος δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποια τηλεοπτική πρόταση και σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ το πτυχίο της γυμναστικής ακαδημίας στο Αίγιο».

«Έχω κάνει επαγγελματικά λάθη, όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Η συνεργασία μου με την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” ήταν δύσκολη, αλλά τη δυσκόλευα κι εγώ με τη σειρά μου. Είχε περάσει από το μυαλό μου να αποχωρήσω από την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” αλλά ήθελα να τηρήσω την συμφωνία μας», πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι», ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε τις φήμες ότι του είχε γίνει πρόταση για συμμετοχή στο Survivor.

Για τη σχέση του με το Θεό, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Η σχέση μου με τον Θεό ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη. Είχα τρία σοβαρά ατυχήματα με αυτοκίνητο και εγώ βγήκα με αμυχές. Θεωρώ ότι κάποιος με έσωσε», ενώ δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε που είπε ότι κοινώνησε εν μέσω κορωνοϊού, όμως «αν προβλημάτισα κάποιους ζητώ συγγνώμη».

Διαβάστε επίσης »