Νίκη Λυμπεράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Open

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified31/07/2021 23:52


Νίκη Λυμπεράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το OpenΗ Νίκη Λυμπεράκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό του Open. 

Η Νίκη Λυμπεράκη αποχώρησε από το Open. Ο τηλεοπτικός σταθμός έκανε τη σχετική ανακοίνωση με δελτίο τύπου.

Μετά το τέλος του χθεσινού δελτίου ειδήσεων, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έκανε έναν απολογισμό και αποχαιρέτησε το Open.

Αναλυτικά η ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: 

«Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια.

Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως χρωστάω και στην ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι βέβαια η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας! Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του #Open μέσα από την καρδιά μου, καλές διακοπές και να προσέχετε».

Η ανάρτησή της: 

Διαβάστε ακόμη: 

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση;

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφαγε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα;


Διαβάστε επίσης »