Και νέες τοποθετήσεις στον τηλεοπτικό κλάδο της  ΕΡΤ ΑΕ .Στη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Διεθνών Ειδήσεων της Υποδιεύθυνσης Ειδήσεων, ορίστηκε ο Δημήτρης Απόκης. Ο Χρήστος Κιούπης αναλαμβάνει τη θέση του Προϊσταμένου του τμήματος Παραγωγής Δελτίων Ειδήσεων  και ο Φάνης Παπαθανασίου  αναλαμβάνει Προϊσταμένος του τμήματος Δημοσιογραφικής Έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ειδήσεων.

Πηγή: Typologies 

Νέοι προϊστάμενοι στην Ε.Ρ.Τ

Σχετικό νέο:

Μεγάλος ξεσηκωμός στην Ιταλία για τα περιοριστικά νέα μέτρα και τις μάσκες – Εμείς τι κάνουμε;

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν από την έδρα της Περιφέρειας της Καμπανίας, στη Νάπολη, διαμαρτυρόμενοι κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον Κορωνοιό που ετέθη σε ισχύ, στην μεγαλούπολη του ιταλικού Νότου, από τις 11 το βράδυ.

Διαδηλωτές πέταξαν καπνογόνα και κροτίδες, ενώ μεγάλος αριθμός πολιτών που δεν σεβάστηκε την απαγόρευση, συγκεντρώθηκε και στη παραλιακή λεωφόρο στη Νάπολη.

Δεν έλειψαν στιγμές έντασης με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο περιφερειάρχης της Καμπάνιας, Βιντσέντσο Ντε Λούκα, πάντως, ανακοίνωσε ότι θα κηρύξει την περιοχή σε lockdown, διότι θεωρεί ότι η Καμπάνια και ολόκληρη η Ιταλία “βρίσκονται ένα βήμα πριν την τραγωδία”.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ VIDEO ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ…..ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ..

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »