Την Αλίκη Βουγιουκλάκη την “έβγαλαν” νεκρή πριν πεθάνει από καρκίνο. Το δημοσίευμα που είχε τυπωθεί και σόκαρε την οικογένεια της. Την εποχή που η ηθοποιός ήταν από τα πιο κορυφαία ονόματα στον χώρο της υποκριτικής σκηνής, βρισκόταν πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες. Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα νέα χαρμόσυνα.

Το 1970, δημοσιεύματα ήθελαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μαζί με τον γιο τους να έχουν σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η είδηση αναστάτωσε το πανελλήνιο, όμως ήταν ψεύτικη. Μέχρι βέβαια, να επιβεβαιωθεί πως η είδηση ήταν fake, το κινητό της ηθοποιού αλλά και του Παπαμιχαήλ είχε πάρει φωτιά.

Νεκροί σε τροχαίο η Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ…: Ανατριχιαστικό δημοσίευμα που σόκαρε τους πάντες

Ανάμεσα σε αυτούς που την κάλεσαν ήταν και ο Γιώργος Ζαμπέτας. “Αλίκη μου επιτέλους σε ακούω. Έχουμε αναστατωθεί όλοι μας από χθες. Ούτε Ανάσταση, ούτε Πάσχα κάναμε”.

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στη εφημερίδα Βραδυνή, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ξεσπάσει λέγοντας : “Αυτός που το έκανε πρέπει να είναι πρόστυχος και πωρωμένος. Πώς τόλμησε να ανακατέψει και το παιδάκι μου σε μια τέτοια φοβερή είδηση;”.

Σχετικό νέο:

Βουλιαράτες Βόρεια Ήπειρος: Εδώ αναπαύονται μόνο ήρωες! – Νεκροταφείο Ηρώων & Τάφος Κ. Κατσίφα – Συγκλονιστικό

Βουλιαράτες Βόρεια Ήπειρος (Νεκροταφείο Ηρώων & Τάφος Κ. Κατσίφα). Εδώ αναπαύονται μόνο ήρωες.

Η ομάδα Up Stories ταξίδεψε μέχρι τους Βουλιαράτες στη Βόρεια Ήπειρο και με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει τόσο το Νεκροταφειο Ηρώων όπου αναπαύονται οι Ήρωες του 1940 που έπεσαν στο μέτωπο, αλλά αποδίδει και φόρο τιμής στον Κωνσταντίνο Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τα πυρά της Αλβανικής Αστυνομίας υπερασπιζόμενος μέχρι τέλους το σύμβολο και την ιστορία της πατρίδας μας. Ορισμένες φορές τα λόγια περισσεύουν και για αυτό θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της. Ως Έλληνες ένα πράγμα έχουμε μόνο να πούμε. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »