Η πρώην πορνοστάρ Ζόι Πάρκερ έχασε τη ζωή της μες στον ύπνο της τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 24 χρονών.

Η Πάρκερ είχε αποσυρθεί από τη βιομηχανία των πορνό ταινιών όταν ήταν 19 χρονών, συμμετέχοντας σε ένα χρόνο σε πάνω από 100 παραγωγές. Αποσύρθηκε ώστε να ξεκινήσει καινούρια ζωή με τον αρραβωνιαστικό της Τζέι Κάμπελ.

Heartbroken to hear of the passing of Zoe Parker. We’re sending our strength and love to her family, loved ones, and fans. If you’d like to donate to her funeral expenses https://t.co/be3sF61alb

— Adult Performers Guild (@APAGunion) September 13, 2020

Σύμφωνα με τη DailyStar, ο Κάμπελ δήλωσε πως: «Αποσύρθηκε από τις ταινίες πορνό και επέστρεψε στο σπίτι της στο Τέξας για να είναι κοντά με την οικογένειά της και να ξεκινήσει μια νέα ζωή».

Είχε αρχίσει να νιώθει υπέροχα και πρόσφατα ανακοίνωσε τον αρραβώνα της και από όλους τους λογαριασμούς της στα social media φαινόταν πραγματικά ευτυχισμένη για πρώτη φορά στη ζωή της».

Ο Κάμπελ ξεκίνησε μια νέα σελίδα δωρεών στο GoFundMe για να εξασφαλίσει τα έξοδα της κηδείας της, η οποία σταμάτησε τη λειτουργία της, έχοντας μαζέψει μόλις 475 δολάρια.

Δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα αίτια του θανάτου της.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »