Η μικρή αδελφή της αδικοχαμένης Ντόρας που έπεσε νεκρή στη Ρόδο από τις σφαίρες του πρώην συντρόφου της, αποχαιρετά την εκπαιδευτικό, με ένα σπαρακτικό γράμμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Τραγουδούν ανέμελες, με τον αέρα της Καλύμνου να τους ανακατεύει τα μαλλιά. Σε εκείνες τις οικογενειακές διακοπές, έναν χρόνο πριν από τον άδικο χαμό της, η μικρή αδελφή της Δώρας με το κινητό καταγράφει τις στιγμές.
Σήμερα, η Έφη βλέπει αυτό το βίντεο ξανά και ξανά παλεύοντας να μην φοβάται, όπως της έλεγε τότε η αδελφή της, σε αυτόν τον κόσμο τον απάνθρωπο.  Και σε μια κόλλα χαρτί αποφασίζει να της γράψει δυο λόγια αποχαιρετισμού.
«Μια ζωή ήμουν προσκολλημένη πάνω σου. Δεν υπήρχε στιγμή που να σε άφηνα μόνη σου. Όπου πήγαινες ήμουν από πίσω σου και γελούσες φωνάζοντας με “κολαούζο”. Κάθε φορά που ήθελα να πάρω ένα ρούχο σου τσακωνόμασταν σαν αδερφές και εμείς. Θυμάμαι που σου έφτιαχνα τα μαλλιά κάθε φορά που ήθελες να πας κάπου. Αυτές οι πλεξούδες που τόσο πολύ σου άρεσαν…», γράφει στο γράμμα της η αδελφή της άτυχης Δώρας.

Νεκρή η Δώρα –

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »