Νέα έκκληση για μειωμένες μετακινήσεις από τον Πειραιά προς την Αμοργό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Επικοινωνίας με τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο κ. Καραΐσκος αναφέρθηκε στην ελλιπή ιατρική κάλυψη για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού και ξεκαθάρισε πως ο Δήμος Αμοργού είναι σε επιφυλακή ακολουθώντας όλες τις οδηγίες.

Ο Δήμος Αμοργού στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, βρίσκεται κοντά στις ευπαθείς ομάδες των Δημοτών μας ενισχύοντας τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης.

Πιο συγκεκριμένα οι πολίτες που έχουν ανάγκη, οι ηλικιωμένοι, όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και όσοι αδυνατούν ή δεν τους επιτρέπεται να μετακινηθούν μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους.

Καλώντας στα 2285360222 και 2285360201 καθημερινά από 08:00 με 15:00 είτε με αποστολή e-mail στην διεύθυνση helpamorgos@gmail.com το προσωπικό του Δήμου θα καταγράφει και θα αξιολογεί το αίτημα και θα βοηθάει στην επίλυση καθημερινών ζητημάτων όπως για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης, επείγουσες συνδιαλλαγές με τα ΚΕΠ (αιτήσεις – πιστοποιητικά).

Με την συμμετοχή δημοτικών υπαλλήλων, του προσωπικού του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και με τη συνδρομή των εθελοντών της ΕΔΟΚ Αμοργού μπορούμε να αποφύγουμε τις μετακινήσεις.

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάστε επίσης »