Μένουμε σπίτι, έτσι όπως ξεκινήσαμε. Ας μην καταστρέψουμε ότι έχουμε κερδίσει, τονίζει ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Πριν από λίγες ημέρες είχε βγει στην πλατεία για να παροτρύνει τους ηλικιωμένους να μείνουν στα σπίτια τους. Ταυτόχρονα ο δήμος Λαμιέων έχει πάρει μια σειρά από μέτρα για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων, ενώ με πρωτοβουλίες του δημάρχου έχουν γίνει απολυμάνσεις σε πολλά δημόσια κτίρια της πόλης.

Επίσης μάσκες, ειδικές στολές και άλλα υλικά έχουν προσφερθεί από τον δήμο Λαμιέων σε φορείς και ανθρώπους της πρώτης γραμμής στη μάχη για τον κορονοϊό.

Νέα έκκληση

Εν τω μεταξύ η σημερινή εικόνα με την αδικαιολόγητα αυξημένη κίνηση στο κέντρο της πόλης ήταν η αφορμή για μια ακόμη έκκληση από τον Θύμιο Καραΐσκο προς τους Δημότες για να μείνουν σπίτι:

Η ανάρτηση

Δεν είναι αστείο…. είναι ένας ύπουλος εχθρός που μπορεί να χτυπήσει και τη δική μας πόρτα.
Έχουμε κάνει τα πάντα για να κρατήσουμε το μηδέν σε ότι αφορά στα κρούσματα στην περιοχή μας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει συμμορφωθεί πλήρως στα μέτρα που ανακοινώθηκαν και στις εκκλήσεις που κάναμε και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Για να μπορέσουμε όμως να πούμε ότι κάτι κερδίσαμε όλο αυτό το διάστημα, θα πρέπει να μείνουμε ΟΛΟΙ προσηλωμένοι σ’ αυτό που χαράξαμε από την αρχή.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.
Δεν έχουμε αφήσει πίσω μας τον αόρατο εχθρό.
Μένουμε σπίτι, έτσι όπως ξεκινήσαμε.
Μένουμε σπίτι και για οτιδήποτε χρειαστείτε καλέστε μας στο 22 31 200 240 κι εμείς θα σταθούμε δίπλα σας.
Ας μην καταστρέψουμε ότι έχουμε κερδίσει !

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης »