Πηγές της Πειραιώς σχολιάζουν τα όσα ειπώθηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τα όσα ειπώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις αποκαλύψεις Μιωνή με τους διαλόγους που είχε με τον ΣΥΡΙΖαίο βουλευτή, σχολίασαν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Ανάληψη ευθύνης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δίχως παραίτηση ή αποπομπή δεν υπάρχει είναι το σχόλιο της ΝΔ.
Πηγές της Πειραιώς αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τους σοκαριστικούς διαλόγους του κ. Παππά, ο κ. Τσίπρας το μόνο που βρήκε να ψελλίσει, είναι για λάθη, παραλείψεις ή αστοχίες και ο κ. Παππάς ότι τα αδιανόητα που εκστόμιζε, δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις του. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε με τις παρακρατικές μεθόδους. Δυο κουβέντες του αέρα κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Για τόσο αφελείς περνούν τους Έλληνες; Αποδεικνύεται γι’ άλλη μια φορά ότι ο κ.Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του κ.Τσίπρα και μαζί παίζουν θέατρο. Αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους. Ανάληψη ευθύνης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δίχως παραίτηση ή αποπομπή δεν υπάρχει, αναφέρουν κλείνοντας το σχόλιό τους κύκλοι της Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης »