Επιμένουν στην διαγραφή του ΣΥΡΙΖαίου βουλευτή οι κυβερνητικές πηγές

Στην διαγραφή του Νίκου Παππά επιμένει η κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις από το ηχητικό της συνάντησής του με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.
Κυβερνητικές πηγές, μετά τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, σημείωναν: Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος σήμερα στον τουρισμό χρησιμοποίησε τη λέξη καραντίνα. Ο κ. Παππάς δεν ήταν όμως τουρίστας. Ήταν υπουργός της κυβέρνησής του και ο πιο στενός συνεργάτης του. Ας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας αυτό που περιμένουν να ακούσουν οι Έλληνες: θα βάλει σε καραντίνα τον κ. Παππά, ή θα αναλάβει την ευθύνη για το παρακράτος;
Πέτσας: Είναι θέμα δημοκρατίας να πει ο Τσίπρας αν γνώριζε
Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο κλίμα τοποθετήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα: Είναι θέμα δημοκρατίας να πει ο κ. Τσίπρας αν γνώριζε για όλα αυτά. Πρέπει να τοποθετηθεί με ελάχιστο σεβασμό στην δημοκρατία μας, να αποπέμψει τον κ. Παππά από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Δεν έχουμε ξανακούσει υπουργό Επικρατείας να αναγνωρίζει την ύπαρξη ενός παρακράτους που έβγαζε πολλά λεφτά τόνισε ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 αναφερόμενος στη συνομιλία Μιωνή – Παππά για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν την αγανάκτηση του κόσμου από την οικονομική κρίση, πήραν την εξουσία και δεν κοίταξαν να βοηθήσουν τους πολίτες αλλά θέλησαν να κάνουν καθεστώς και να σπιλώσουν πολιτικούς τους αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης »