Νατάσσα Μποφίλιου: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της - Θα τα χάσετε (pic)

Όταν ακούμε το όνομα «Νατάσσα Μποφίλιου», κατευθείαν μας έρχεται στο νου η εξαίσια φωνή της και η σημαντική καλλιτεχνική της πορεία.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η τεράστια

Δευτερευόντως, θυμόμαστε και πόσο όμορφη είναι. Juicy, φυσική και λαμπερή, χάρη στο χαμόγελό της και το προσεγμένο της στιλ.

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν φοβάται τους «πειραματισμούς» σε ό, τι αφορά στο στιλ των μαλλιών της, αφού έχει σχεδόν τα πάντα εκτός βέβαια από το να «πειράξει» το υπέροχο ξανθό χρώμα της.

Έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να κάνει εμφανίσεις που ξέρει ότι της ταιριάζουν και αναδεικνύουν την προσωπικότητά της.

Η Νατάσσα πιο αδύνατη από ποτέ

Αδυνατισμένη όσο ποτέ άλλοτε την είδαμε το καλοκαίρι και με μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αφού από ξανθό υιοθέτησε ένα γλυκό μελί ενώ έκοψε και έντονες αφέλειες, που της πάνε τρομερά.

Αυτή τη φορά, έκανε το απόλυτο summer hair και είναι αγνώριστη!

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της για το θέμα του βάρους της.

Διαβάστε επίσης »