Δημοσιεύθηκε: 26 Σεπτεμβρίου 2021 09:50

Νατάσα Μποφίλιου: «Έχω αλλάξει επτά σχολεία - Σε κάποια με έχουν διώξει, αλλά τις περισσότερες φορές τα άλλαζα μόνη μου»

Νατάσα Μποφίλιου: Έχω αλλάξει

Η Νατάσα Μποφίλιου ήταν η πρώτη καλεσμένη της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη στο ανανεωμένο DOT.

Νατάσα Μποφίλιου: «Έχω αλλάξει επτά σχολεία – Σε κάποια με έχουν διώξει, αλλά τις περισσότερες φορές τα άλλαζα μόνη μου».

Η ερμηνεύτρια μίλησε για τη σχέση που έχει με τους γονείς της και πως αυτοί την υποστήριξαν ακόμη κι όταν ήθελε να αλλάζει πολλές φορές σχολείο.

«Έχω αλλάξει επτά σχολεία. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Έψαχνα να βρω ένα περιβάλλον που θα μου επιτρέπει να αναπτυχθώ όπως εγώ επιθυμώ.

Σε κάποια με έχουν διώξει, αλλά τις περισσότερες φορές τα άλλαζα μόνη μου. Ήξερα πολύ καλά ποια είμαι. Ήξερα μέχρι που μπορώ να προχωρήσω σε ένα περιβάλλον και πότε πρέπει να φύγω να πάω σε κάποιο άλλο. Οι γονείς μου το κατανοούσαν αυτό, αν και φαντάζομαι θα καθόντουσαν στο κρεβάτι το βράδυ και θα έλεγαν που μας έτυχε αυτό, δεν μου είπαν ποτέ μην το κάνεις.

Ακόμα και αν πω αύριο στους γονείς μου θα φύγω να πάω στη Νέα Ζηλανδία να χορεύω αφρικάνικα, θα μου πουν «εντάξει, ψιλοβλακεία ακούγεται αλλά κάν΄το, εμείς είμαστε εδώ».

Δεν ξέρω αν εγώ γινόμουν ποτέ μητέρα θα το έκανα ποτέ αυτό. Η μητέρα μου επωμιζόταν αυτό, είχε το θάρρος, πήγαινε στο σχολείο και έλεγε το παιδί μου θα το πάρω από εδώ και θα το πάω κάπου αλλού. Πάντα μου έλεγε “Δεν σου αρέσει; Δεν πειράζει. Θα βρούμε κάτι που θα σου αρέσει.”

Μεγαλώσαμε με αρχές, η μητέρα μου έλεγε «οι αξίες θέλουν μονολιθική αφοσίωση», δεν μας είπε ποτέ πάρε ζακέτα, κάτσε διάβασε. Δηλαδή, ότι και να γινόταν στραβό ερχόταν αυτή η συμβουλή».

Στην ερώτηση αν θα κάνει ένα παιδί απάντησε

«Υπάρχουν άνθρωποι που με ρωτάνε πότε θα κάνω παιδί. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και είναι άβολη η ερώτηση «πότε θα κάνεις παιδί». Επειδή είσαι 30κάτι πρέπει να είναι και η στιγμή που εσύ θέλεις να ζήσεις αυτό το θαύμα;»

  • #News
  • #Showbiz
  • #Νατασα Μποφίλιου
Διαβάστε επίσης »