Στην εκπομπή “Pop Up” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η Νάντια Μπουλέ, η οποία μίλησε και για την… πεθερά που δεν την ήθελε.

«Πιστεύω ότι με τη δουλειά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Χρειάστηκε να πάρω απόσταση από την τηλεόραση για να ηρεμήσω. Πλέον αισθάνομαι πιο καλά από ποτέ. Κάποτε φορούσα ένα δαχτυλίδι και είχαν γράψει ότι παντρεύομαι. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα ο γάμος. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δεν κρύβομαι. Έχει τύχει να κολλήσω σε έντονες σχέσεις χωρίς να μπορούν να σταθούν στη ζωή.
Έχει τύχει να μη με θέλει πεθερά. Τώρα δόξα τω Θεώ Παναγία μου όλα είναι πολύ καλά. Στο παρελθόν είχα νιώσει ότι δεν ήθελε τίποτα γύρω από το αγόρι της, δεν είχαμε όμως συγκρούσεις γιατί εγώ δεν είμαι των συγκρούσεων. Όταν υπάρχει σύγκρουση απλά φεύγω, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.  Αλλά έχω νιώσει ότι δεν είμαι η καλύτερη… επιλογή. Έχω αντισταθεί στην ιδέα της οικογένειας, αλλά μεγαλώνοντας λες αν θες να το κάνεις πρέπει να το σκεφτείς», είπε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ.

Σχετικό νέο:

Νάντια Μπουλέ: Έχω αντισταθεί στην ιδέα της οικογένειας

Άγριο έγκλημα στα Χανιά – Την βρήκαν στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της!

Στραγγαλισμένη στο σπίτι της βρέθηκε μια γυναίκα 79 ετών. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή τα ξημέρωματα στο σπίτι της στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά.

 

 

 

Πρόκειται για μια γυναίκα 79 ετών η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη με την αυτοψία να δείχνει ότι βρήκε θάνατο απο βίαιη ασφυξία.

 

 

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες η άτυχη γυναίκα έμενε στο σπίτι μαζί με έναν 80χρονο. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του 80χρονου αναζήτησε τον πατέρα της και επειδή δεν τον έβρισκε και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του ζήτησε απο μια γειτόνισσα να πάει στο σπίτι όπου διέμενε ο πατέρας της με την 79χρονη.

 

 

 

Γείτονες πάντως αναφέρουν πως δεν είχαν αντιληφθεί κάτι το περίεργο ούτε άκουγαν καβγάδες ή εντάσεις. Το σπίτι ήταν ιδιοκτησίας της 79χρονης. Στο ισόγειο διέμενε εκείνη με τον 80χρονο άνδρα και τον πάνω όροφο τον νοίκιαζε σε αλλοδαπούς.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος που διέμενε με τη γυναίκα αναζητείται απο την αστυνομία. Μάλιστα, λείπουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ενώ το όχημα είναι σταθμευμένο έξω απο το σπίτι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο Flashnews

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »