Δημοσιεύθηκε: 29 Ιουλίου 2021 09:00

Νάντια Μπουλέ: επιστρέφει στην παρουσίαση έπετα από 7 χρόνια! Ποια είναι η θρυλική εκπομπή που αναλαμβάνει και ποιος ηθοποιός θα είναι δίπλα της

Δύο ηθοποιοί κάθονται στον καναπέ, γίνονται παρουσιαστές και «ανακρίνουν» λαμπερά πρόσωπα της showbiz. Ο «λευκός καπνός» βγήκε για την παρουσίαση του νέου Dot. Η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης είναι οι εκλεκτοί.

Μπορεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος να έφυγαν για την ΕΡΤ, αλλά το DOT συνεχίζει κανονικά. Αυτή ήταν η απόφαση του σταθμού και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι από ονόματα που θα αναλάμβαναν την παρουσίαση.

Οι Ανθή Σαλαγκούδη, Παύλος Γαλακτερός, Τζένη Θεωνά και Δημήτρης Μοθωναίος ήταν μερικά μόνο από τα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικά. Αλλά ο καθένας για τους δικούς του λόγους τελικά δεν προχώρησε σε τελική συμφωνία.

Το «χρίσμα» πήρανοριστικά η Νάντια Μπουλέ (επιστρέφει στην παρουσίαση ύστερα από 7 χρόνια) έχοντας συνοδοιπόρο τον Μίνωα Θεοχάρη. Τον οποίο τα τελευταία χρόνια αρκετές εκπομπές τον έχουν διεκδικήσει για την παρουσίαση.

Το ζευγάρι κρίθηκε ιδανικό για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Αφενός υπάρχει μεταξύ τους χημεία και αφετέρου είναι και οι δυο ιδιαίτερα αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό.

  • #News
  • #dot
  • #Μίνως Θεοχάρης
  • #Νάντια Μπουλέ
Διαβάστε επίσης »