Για τον Παύλο, τον γιο του συζύγου της Νάσου Γαλακτερό, μίλησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ανάμεσα στους τελευταίους νέους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και βρέθηκε από τον καναπέ του σπιτιού του στον Άγιο Δομίνικο και την κόκκινη παραλία του νησιού.

«Ο Παύλος, ο γιος του άντρα μου που είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια είναι τώρα στο Survivor. Δεν μας είπε όταν έκανε την αίτηση γιατί μας το έλεγε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν λέγαμε “όχι” γιατί είχαμε θέμα με το Survivor, αλλά γιατί ήταν μικρός. Όταν τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να κάνει ένα video για το Survivor μας χρειάστηκε και μας είπε “παιδιά σας το είπα; Δεν σας το είπα. Έχω κάνει αίτηση για το Survivor και μου ζήτησαν ένα video να το κάνω;» Τον ρωτήσαμε “θέλεις;” και μας είπε “θέλω”. Όλο αυτό μας φαίνονται σουρεάλ, ότι καθόμαστε όλοι μαζί στην τηλεόραση να δούμε τον Παύλο. Νας φαίνεται παράξενο», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Παύλος, αν και είναι γιος του Νάσου Γαλακτερού, από τον πρώτο γάμο του μπασκετμπολίστα, μένει με τον πατέρα του και την παρουσιάστρια της εκπομπής DOT, αλλά και τη μικρή του αδελφή, τη Σόφη. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, η πρώτη αντίδραση της αδελφής του Παύλου, ήταν να του ζητήσει να μην πάει στο Survivor. Αλλά μετά άλλαξε γνώμη.

Τέλος, για τη σχέση πατέρα και γιου η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε: «Ο Παύλος είναι πολύ δεμένος με τον μπαμπά του και είναι η πρώτη φορά που δεν έχουν επαφή. Ο Νάσος έχει αγωνία για το φαγητό του, πώς θα κοιμάται και όλα αυτά. Αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν εκεί, τα μαναφούκια, που δεν είναι στη ζωή μας όλα αυτά… »


Post Views:
19


Tags
  • Survivor
  • Νάνσυ Ζαμπέτογλου
  • Νάσος Γαλακτερός
  • Παύλος Γαλακτερός
Διαβάστε επίσης »