Ρε τι κατίνες είναι αυτές; Απο τη μία τις βάζουν χέρι να μιλήσουν και να ξυπνήσουν και όταν το κάνουν είναι αγενείς;

Ξέσπασε για άλλη μια φορά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Αφορμή, αυτή τη φορά, στάθηκε η ειρωνική στάση της νεαρής διαγωνιζόμενης προς την συμπαίκτρια της, Τόνια Κούμπα. Και αυτό το ξέσπασμα… έφερε την τηλεθέαση που τόσο πολύ θέλουν εκεί στον Σκαϊ. Η παίκτρια τα είπε χύμα. Όπως τα νιώθει. Και για κάποιους η αμεσότητα της Ευριδίκης… εκτιμήθηκε ώς αγένεια.

Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής και λέω κάποια πράγματα. Η Τόνια μάλλον παρεξηγείται, ξέρω εγώ; ανέφερε χαρακτηριστικά η Παπαδοπούλου προς τον Στέλιο Κουδουνάρη και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή του My Style Rocks, για να έρθει να παρατηρήσει η Έλενα Χριστοπούλου πως στο βωμό της ειλικρίνεια γινόμαστε καμιά φορά οι άνθρωποι αγενείς!

 

Αυτή η στιγμή έδωσε τα 20άρια στο παιχνίδι που στέκει ανταγωνιστικό απέναντι σε συνήθειες ετών…

My Style Rocks. Ο τσαμπουκάς με την Ευρυδίκη έδωσε 20άρια στον Σκάϊ

Το My Style Rocks είναι μία ελληνική τηλεοπτική εκπομπή reality που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ από τις 27 Σεπτμεβρίου του 2017 μέχρι σήμερα.

Την εκπομπή δημιούργησε Acun Medya, που έχει και την παραγωγή, ενώ το concept βασίζεται στη βρετανική εκπομπή Styled to Rock

MY STYLE ROCKS SPOILER

My Style Rocks. Ο τσαμπουκάς με την Ευρυδίκη έδωσε 20άρια στον Σκάϊ


Διαβάστε επίσης »