Γυναίκες ανεξάρτητες, επιτυχημένες και δυναμικές θα παρελάσουν στο Gala του My Style Rocks, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 15.05, στον ΣΚΑΪ.

 

My Style Rocks Gala: Έρχεται το Divas Fashion Icons

 

 

Οι 10 διαγωνιζόμενες εμφανίζονται στο stage του My Style Rocks με έναν αέρα «ντίβας», όπως επιτάσσει και το θέμα του Gala, έτοιμες να εντυπωσιάσουν την Κατερίνα Στικούδη, αλλά κυρίως τους κριτές. Τα κορίτσια επιστρατεύουν τη φαντασία τους και δημιουργούν πρωτότυπα outfits και ιδιαίτερα concepts. Επιχειρούν να αναδείξουν το προσωπικό τους στιλ και να αποσπάσουν την υψηλότερη βαθμολογία.

 

 

 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά, θα αναζητήσουν όπως πάντα την πιο στιλάτη εμφάνιση.

 

  • Ποιες θα είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση;
  • Ποια θα σώσουν οι κοπέλες;
  • Ποια θα καταφέρει να κερδίσει τα 2.500 ευρώ;

 

MY STYLE ROCKS GALA

Κάθε Κυριακή στις 15.05, στον ΣΚΑΪ

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Κάθε μέρα από το κακό στο χειρότερο! Το… πάτησε ο Χαρδαλιάς για Σέρρες, Γιάννενα και άλλες περιοχές!

Το… πάτησε ο Χαρδαλιάς για Σέρρες, Γιάννενα και άλλες περιοχές!


Στην συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως με απόφαση της Επιτροπής, από την Πέμπτη, 29.10.2020 στις 06:00 το πρωί, ισχύουν τα εξής για τις παρακάτω περιοχές:

Τα Ιωάννινα και ο Σέρρες ανεβαίνουν επίπεδο και γίνονται πια «κόκκινες».

– Ανεβαίνουν επίσης επίπεδο η Νάξος και η Ροδόπη, που θα βρίσκονται πια στο πορτοκαλί του επιπέδου 3, από το κίτρινο του επιπέδου 2.

– Η Δράμα επίσης ανεβαίνει στο επίπεδο 2, από το “πράσινο” επίπεδο 2.

– Τέλος, η Αμοργός λόγω παντελούς έλλειψης κρουσμάτων, κατεβαίνει στο πρώτο, πράσινο επίπεδο, από το επίπεδο 2 που βρισκόταν.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »