Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση έναντι του πατέρα της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παραμένει υπό την υποχρεωτική κηδεμονία του πατέρα της, καθώς το ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες, απέρριψε χθες το αίτημά της, παρά την κατάθεσή της ότι τόσα χρόνια «νιώθει σκλάβα».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το δικαστήριο

Η ποπ σταρ κατέθεσε την 23η Ιουνίου κατά την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας στο Λος Άντζελες, σε μια στιγμή ορόσημο για την μάχη κατά της κηδεμονίας του πατέρα της.

Ο Τζέιμι Σπίαρς έχει τον έλεγχο της καριέρας και της ζωής της από το 2008, καθώς προηγούμενη δικαστική απόφαση έδωσε στον πατέρα της, τον έλεγχο της περιουσίας της, της καριέρας της και άλλων πτυχών της προσωπικής της ζωής.

«Το λίθιο είναι πολύ δυνατό, είναι ένα εντελώς διαφορετικό φάρμακο από αυτό που είχα συνηθίσει», είπε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας,

«Είναι ένα ισχυρό ναρκωτικό. Ένιωθα ζαλισμένη, μεθυσμένη, δεν μπορούσα καν να συνομιλήσω με τη μαμά ή τον μπαμπά μου για οτιδήποτε».

Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι έξι διαφορετικές νοσοκόμες επισκέφτηκαν το σπίτι της για να την παρακολουθούν και να διασφαλίζουν ότι παίρνει το φάρμακο για ένα μήνα, ενώ δεν της επιτρεπόταν να πάει πουθενά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Παρόλα αυτά, ο πατέρας της ρίχνει το φταίξιμο στην πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας, Τζόντι Μοντγκόμερι, με ένα δημοσίευμα της Daily Mail να ισχυρίζεται πως ο πατέρας της είπε ότι η ίδια η Μπρίτνεϊ έθεσε τόσο αυστηρούς κανόνες γιατί δεν έχει τον έλεγχο των αποφάσεών της.

Από τη στιγμή που η κατάσταση με την κηδεμονία της τραγουδίστριας έχει γίνει γνωστή δημοσίως, οι θαυμαστές της, αλλά και πολύς κόσμος, ζητούν την «απελευθέρωσή» της μέσω του κινήματος #FreeBritney ενώ πολλά media της ζήτησαν συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης »