Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη έδωσαν ο Άγγελος Μπράτης με το Δημήτρη Σκουλό, καθώς ο νέος κύκλος του GNTM είναι προ των πυλών.

Οι δύο κριτές του reality μοντέλων μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των κουκου.

Μπράτης – Σκουλός: Όσα δήλωσαν για το νέο κύκλο του GNTM

Αρχικά ο Άγγελος Μπράτης είπε: Τώρα πια το μούσι είναι κομμάτι μου. Η ενέργεια έχει αλλάξει! Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα καταπληκτικό παιδί με καταπληκτική καριέρα στο εξωτερικό. Με φοβερή ενέργεια που φέρνει καινούργιες γνώσεις. Η Ζενεβιέβ βρέθηκε στη θέση του κριτή. Κάθεται δίπλα μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Είναι όπως πάντα to the point. Φέτος θέλω να δω στυλ. Θέλω να δω κάποιον που να προσφέρει στα ρούχα κάτι έξτρα. Δεν με ενδιαφέρει μια σκέτη ομορφιά. Τα αγόρια ίσως έρχονται περισσότερο προετοιμασμένα από τα κορίτσια.

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Σκουλός είπε: Η Ζενεβιέβ είναι τρελή! Έχει πολλή πλάκα, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Γιώργος είναι σπουδαίο μοντέλο. Νομίζω ότι την πρώτη του φωτογράφιση την έχω κάνει εγώ. Θα έχει να πει σπουδαία πράγματα στα παιδιά. Μόνο και μόνο να μεταφέρει την εμπειρία του από τις παγκόσμιες καμπάνιες είναι πολύ σημαντικό. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον φέτος γιατί έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό να δουλέψουμε και από όλα τα είδη. Ο ανταγωνισμός φέτος νομίζω θα χτυπήσει κόκκινο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Συντάξεις Ιουλίου: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές των επικουρικών
  • ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο μέσος μισθός στην Ελλάδα
  • Παλαιό Φάληρο: Βρέθηκε γυναικείο πτώμα κοντά στον Φλοίσβο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:


Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:

Διαβάστε επίσης »