Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η καταπιεστική τηλεοπτική μαμά του Κώστα Φραγκολιά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy day στον Alpha» για το ρόλο της Εριέττας Αποστολάκη στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά».

«Είμαι μια μαμά που είναι… “Άσε μας ρε μαμά”, που γκρινιάζει συνέχεια, που προσπαθεί να είναι πεθερά, αλλά δεν θέλει, όπως δεν θέλει και κανένας να βρίσκεται δίπλα στο γιο της», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου – “Στη

Για τη συμμετοχή της στη σειρά: «Έχω μια μικρή, φιλική συμμετοχή, αλλά είναι πολύ ωραίοι οι συνάδελφοι, πάρα πολύ ωραία η παραγωγή και τον δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά».

«Στη ζωή μου γκρινιάζω πάρα πολύ, αλλά λέω ότι δεν γκρινιάζω», συμπληρώνει.

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου: «Υπάρχει ο νόμος, υπάρχει και ο ηθικός νόμος και όποιος είναι να τιμωρηθεί, θα τιμωρηθεί».

Για το άγχος της επιτυχίας ή της αποτυχίας: «Πάντα το έχουμε αυτό, να το ξέρετε. Αν σας πει κάποιος ότι δεν τον αφορά, δεν είναι ακριβώς η επιτυχία, είναι αυτό που κάνει να είναι αποδεκτό και να αρέσει… Δεν μαθαίνω απ’ τις αποτυχίες. Τις κάνω, προχωρώ, προσπαθώ να σκεφτώ, δεν μαθαίνω… Ο κόσμος νομίζει πως έχω παίξει σε πολλές σειρές στην τηλεόραση. Δεν ισχύει».

Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »