Έχουνε φάει τα λυσσακά τους οι κομμουνιστές, να στερήσουν απο τον Γιαννη Λαγό το απόλυτα νόμιμο δικαίωμα ομιλιας του, στα ευρωσαλόνια.

Μήπως ο Γιάννης Λαγός, ετοιμάζεται να βγάλει “λαγούς”;

Ποια;

Τα ορφανα του Σταλιν, που οι ομοϊδεατες τους [και δασκαλοι τους] εφαρμοζανε τα φρικτοτερα βασανιστηρια, στα υπογεια της KGB [Διαβασε εδω]

Αμ΄δε…

Και στο μεταξυ κατι εγραψε ο Γιαννης Λαγος στην Ελευθερη Ωρα. Κατι που θα συμβει στις 12 και 26 Φεβρουαριου…

Μηπως ο Γιαννης Λαγος ετοιμαζεται να βγαλει “λαγους” και ας αλυχτανε οσο θελουνε, οι συνεχιθστες του πιο εφιαλτικου καθεστωτος που γνωρισε ποτε η ανθρωποτητα…  

Ο Ανδρουλάκης, το κκε και όλη η παρέα της “δημοκρατίας Α.Ε.” προσπάθησαν να μου στερήσουν το δικαίωμα ομιλίας στην #ευρωβουλή. Χθες τους ταπείνωσα ξανά. Ήμουν εκεί, μίλησα και έφυγαν σαν ποντίκια που είναι…


Γ. Λαγός-ΕΛΑΣΥΝ: «Στηρίζουμε τον Αρχιεπίσκοπό μας». 

Προκλητική επίθεση της Τουρκίας εις βάρος του Χριστιανισμού

Άμεση ήταν η αντίδραση Γιάννη Λαγού-ΕΛΑΣΥΝ με δελτίο τύπου μετά τις άθλιες δηλώσεις της Άγκυρας:

«Η ιταμή, προκλητική και ανιστόρητη επίθεση του Ερντογάν και του κράτους – τρομοκράτη που εκπροσωπεί κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, αποδεικνύει πώς εννοούν οι ισλαμιστές τις διεθνείς σχέσεις και την ειρηνική συνύπαρξη.

Παρά τις σημαντικές διαφορές μας με τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον χλιαρό τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να ακολουθεί στα κελεύσματά της την Πολιτεία , δεν μπορούμε παρά να τον στηρίξουμε στην μεθοδευμένη επίθεση που δέχεται από τους κατεξοχήν εκφραστές του πολιτικού Ισλάμ, το κράτος του Ερντογάν.

Ο θρασύς υποστηρικτής των απανταχού σουνιτών τζιχαντιστών, ο εκφραστής της πλέον απόκοσμης και ρατσιστικής θρησκείας στην υφήλιο, ο απολογητής των χιλιάδων τρομοκρατών και τριτοκοσμικών βασανιστών που εμπνέονται από το ισλάμ, δεν έχει δικαίωμα να πιάνει στο βρώμικο στόμα του την Ορθοδοξία.

Αν ονειρεύεται κατακτήσεις και χαλιφάτα, ας γυρίσει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε η χώρα του, η θρησκεία του και ο “πολιτισμός” του: Από τα βάθη της Ασίας όπου οι οπαδοί του ζουν όπως ζούσαν πριν από 14 αιώνες, πριν εκπολιτιστούν και αυτοί από τους Ορθόδοξους Έλληνες».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣΥΝ


https://panusis.blogspot.com/2021/01/blog-post_30.html

Διαβάστε επίσης »