Τις τελευταίες ημέρες, έχει έρθει στην επιφάνεια, μία καταγγελία ενός πατέρα μικρού κοριτσιού, σχετικά με τον τραγουδιστή Sin Boy, η οποία αφορά τη συμπεριφορά του στο Holy Fest Crete 2019, το οποίο έλαβε μέρος στην Κρήτη, την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με όσα λέει ο πατέρας, ο Sin Boy, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους θαυμαστές του. Μεταξύ αυτών, βρέθηκε και η μία του κόρη, η οποία παρακολούθησε live την εμφάνιση του Sin Boy που δεν διαρκεί περισσότερο από.. ένα τέταρτο!

Ο Sin Boy λοιπόν, βγήκε στη σκηνή γύρω στις 8:30 και το πρώτο πράγμα που είπε το μικρόφωνο, ήταν συμβουλές για τη σταδιοδρομία τους.. Ξεκίνησε να τους λέει πως δεν πρέπει να γίνουν γιατροί, δικηγόροι και ασφαλιστές, αλλά μπορούν να ζήσουν μία πολύ πιο εύκολη ζωή κάνοντας ληστείες σε τράπεζες ή να πουλάνε ναρκωτικά τα οποία θα έχουν φυτέψει οι ίδιοι!

Ο Sin Boy δεν παρέλειψε να ρωτήσει ένα παιδί, το οποίο κάπνιζε, εάν αυτό που καπνίζει είναι τσιγάρο ή τσιγαριλίκι. Ο πιτσιρικάς απάντησε θετικά και του είπε πως το τσιγάρο που κάνει τώρα δεν είναι ένα απλό τσιγάρο, και έτσι ο Sin Boy κατέβηκε από τη σκηνή για να του το αρπάξει. Την τελευταία στιγμή, ο νεαρός του είπε πως έκανε πλάκα και πως είναι ένα απλό τσιγάρο.

Προκαλεί εντύπωση πως μέχρι τώρα δεν έχουν αναστατωθεί όλοι οι υπόλοιποι γονείς και δεν έχουν μηνύσει τη διοργανώτρια εταιρεία, πράγμα το οποίο έκανε ο συγκεκριμένος γονιός.

Δείτε παρακάτω τι ανέβασε ο πατέρας που έκανε την καταγγελία:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=325822828086132&id=100019752521113

 

Διαβάστε επίσης »