Μήνυμα απέστειλε η δήμαρχος Ορχομενού, Παρασκευή Καράλη, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και να δηλώσει την υποστήριξη της σε όλους όσους αγωνίζονται είτε από την πλευρά του θεράποντος προσωπικού είτε από την πλευρά των προσβεβλημένων από τον ιό.

Ακολουθεί το μήνυμα της Δημάρχου:

Ο φετινός εορτασμός της Επανάστασης του 1821 σε συνδυασμό με την μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, βρίσκει τους απανταχού Έλληνες ξανά σε πόλεμο.

Η πανδημία του κορονοιού, του αόρατου εχθρού που απειλεί την υγεία και τη ζωή όλων μας, επιφυλάσσει παράλληλα απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια, την εθνική και την τοπική οικονομία. Συνέπειες που ακόμη δεν γνωρίζουμε τη διάρκεια και το μέγεθός τους.

Το μήνυμα του ξεσηκωμού κατά του κατακτητή τότε, το μήνυμα της πίστης σε ένα ιερό σκοπό, γίνεται έκκληση για εγκλεισμό στα σπίτια μας σήμερα, ως το μόνο όπλο αντιμετώπισης της πανδημίας ως το μόνο μέσο για την εξασφάλιση της ζωής.

Τιμώντας τους ήρωες του 1821 και τους αγώνες τους για ελευθερία καλούμαστε σήμερα, με εφάμιλλη πίστη και με τη συνεπή μας στάση, να παλέψουμε και να νικήσουμε για την υγεία όλων μας, την Ελλάδα και την Δημοκρατία.

Πηγή: stereanews.gr

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »