Τεντόγλου: Ο υπεραθλητής του στίβου κράτησε ξύπνιους αρκετούς Έλληνες τη Δευτέρα (2/8), όμως άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω!

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και το e-Sportime… πέταξε μαζί του.

«Ήταν πολύ μεγάλη η πίεση. Ο αγώνας ξεκίνησε κάπως χάλια για τα δεδομένα μου. Όταν ξεκίνησα ήμουν 3ος – 4ος και είπα στον εαυτό μου ‘χαλάρωσε, το έχεις κάνει τόσες φορές’.

Είχα αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο. Μου βγήκε ένα πολύ καλό άλμα και το ρίσκαρα κιόλας. Δεν ήμουν σίγουρος αν μπορώ να πάρω το χρυσό, ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω τους άλλους δύο αθλητές».

Ακούγοντας το συρτάκι μετά τη νίκη του, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε ότι χάρηκε πολύ, ενώ αποκάλυψε ότι τα πρώτα άτομα που πήρε τηλέφωνο για να μοιραστεί τη χαρά του ήταν η σύντροφός του και η μητέρα του.

Σχετικά με τη δήλωσή του για τη σύντροφό του ότι τον «τσιτώνει» πριν από τους αγώνες, ο θριαμβευτής του Τόκιο ανέφερε ότι το είχε πει για να την πειράξει και τελικά της άρεσε.

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Δείτε και 7 χαρακτηριστικά videos που τον έκαναν είδωλο μέσα σε λίγες ώρες στο Twitter:

 

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η εξήγηση πίσω από τη μυστηριώδη κίνηση του Τεντόγλου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Η απονομή του χρυσού στον Μίλτο Τεντόγλου

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος που είχε βάλει για να πάει στον Άγιο Δομίνικο

Sportime Team για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »