Εν αναμονή και της τελικής απάντησης (που συνοδεύεται από προϋποθέσεις) του Νίκου Ευαγγελάτου για την ανάληψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega ξεκινούν σύντομα αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα παραμείνει στο Mega όχι όμως στο κεντρικό δελτίο.

Από τη νέα σεζόν θα μετακινηθεί ή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ή σε κάποια από τις πρωινές ενημερωτικές ζώνες του σταθμού που και αυτές θα αναδιαμορφωθούν ριζικά.

Επίσης μέσα στο καλοκαίρι κεντρικά δελτία ειδήσεων θα παρουσιάζει και η Ράνια Τζίμα που τώρα εκφωνεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Στα υψηλά κλιμάκια επικρατεί δυσφορία για τα νούμερα τηλεθέασης όλου του ενημερωτικού τομέα καθώς υποτίθεται πως με την βοήθεια που προσφέρει η ταινιοθήκη του Mega τα νούμερα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.

Κρατείστε αυτό που θα σας πώ. Μην ξαφνιαστείτε αν μέσα στο μήνα ή στον επόμενο να ζήσουμε μία ακόμ  ηρωϊκή έξοδο… απο τον σταθμό ενός εκ των μεγάλων κεφαλιών της ενημέρωσης… Κι αυτη την φορά δεν θα βγεί έξω για τσιγάρα…

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »