Το Mega προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σημαντικότερο όπλο της οποίας θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού η μυθοπλασία.

Για αυτόν τον λόγο, το κανάλι κατάφερε να έχει στο δυναμικό του άκρως επιτυχημένους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης, τους οποίους είτε επαναφέρει στην πρώτη γραμμή, είτε θα πάρει από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ονόματα όπως αυτά των Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ανδρέα Γεωργίου και Γιώργου Καπουτζίδη θα υπογράψουν σειρές στις οποίες ποντάρει το Mega.

Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί επίσημα πως η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα προβληθεί απο τη συχνότητα του Mega, φήμες υπήρχαν πως ο σκηνοθέτης βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον ANT1.

Όπως γίνεται γνωστό όμως, το Mega προσδοκά μια μεγάλη συνεργασία με τον Παπακαλιάτη, η οποία δεν θα μείνει μόνο στη σειρα των 9 επεισοδιων που αναμένεται να προβληθεί από Οκτώβρη.

Η σειρά λοιπόν, θα αποτελείται από 9 επεισόδια και θα διαδραματίζεται την εποχή του κορωνοϊού στους Παξούς. Φυσικά πρόκειται για μια συναισθηματική σειρά που έχει στο στόχαστρο τις τεταμένες ερωτικές σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Η μουσική, η φωτογραφία και η σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα είναι πάντα τα δυνατότερα χαρτιά του δημιουργού.

O Ανδρέας Γεωργίου θα αξιοποιηθεί στη λογική της καθημερινής σειράς, όπως συμβαίνει στον ΣΚΑΙ με τις «Οκτώ λέξεις».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έτσι και αλλιως είναι από τα συνδεδεμένα με το Mega πρόσωπα, για αυτό θεωρούν στο κανάλι πως οι τηλεθεατές περιμένουν νέες δουλειές του.

Επίσης το δυνατό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου, επιστρέφει και αυτό με την τηλεοπτική μεταφορά της πετυχημένης θεατρικής παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τιράνα».

Το Mega Tv που βγήκε στον αέρα στις 17 Φεβρουαρίου του 2020, μετά το εφετινό καλοκαίρι θα δημιουργήσει δυνατό πρόγραμμα με κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Μια εξαιρετικά σημαντική είναι η συμφωνία με την Ελένη Μενεγάκη, για την οποία οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι θα τοποθετηθεί στη μεσημεριανή ζώνη.

Μεγάλη σημασία θα δώσει και τη νέα χρονιά το κανάλι στα αθλητικά.

Διαβάστε επίσης »