Χάρης Παπαδιάς

Ας μην το έχουμε απορία. Δεν είναι δίλλημα. Μια απλή απόφαση είναι. Ποιος είναι ο Χάρης Παπαδιάς είναι πολύ γνωστό. Που θα τοποθετήσει εαυτόν είναι το ερώτημα. Θα είναι με τον στίβο ή με αυτούς;

Ερώτημα απλό και ξεκάθαρο. Ο Χάρης Παπαδιάς πέρα από σπουδαία ατομικό ρεκόρ, από εξαιρετικές επιδόσεις, έχει στο στήθος του να κρέμονται μετάλλια Παγκόσμιου Πρωταθλητή κλειστού και χάλκινο ευρωπαϊκού. Είναι της ίδιας αθλητικής συνομοταξίας με τον Κώστα Κεντέρη, μαζί του είχε τρέξει ως μέλος της Εθνικής ομάδας στο Μπρούνο Ζάουλι του 2001, στη Βρέμη. Για τη Σούπερ Λιγκα.

Με τον στίβο ή

Τεράστιο στιβικό μέγεθος ο Χάρης Παπαδιάς, απόλυτα πετυχημένος αθλητής. Μέλος κι αυτός του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ. Ακόμα μία περίπτωση ανθρώπου, ένα «βαρύ» βιογραφικό το οποίο αποτέλεσμα δυνατό χαρτί για την «Αναγέννηση», προκειμένου να πείσει για τις προθέσεις της.

Άθελα τους πολλά από τα τοτέμ του ελληνικού στίβου έγιναν όχημα του Sportsfeed και της προώθησης των αηθών δημοσιευμάτων του από ανθρώπους που αγαπούν και εργάζονται για τη βελτίωση του στίβου καθημερινά. Ο «ομόσταυλος» του Κώστα Κεντέρη συνηγορεί στη λασπολογία του Sportsfeed.

Δεν μπορεί πια κανένας να διαχωρίσει τις καταστάσεις. Το αφήγημα για «άλλο το ένα, άλλο το άλλο» έχει καταρρεύσει. Το αναφέρουμε ξεκάθαρα πλέον χωρίς υπεκφυγές και παρανοήσεις. Το sportsfeed είναι… ένα με την «Αναγέννηση» και όλα τα «non paper» στην… ούγια, γράφουν Θανάσης και Γιάννης Νικολάου.

Ο Χάρης Παπαδιάς των μεταλλίων, των επιτυχιών, των αξιών, συναντά τον Χάρη Παπαδιά της επόμενης μέρας. Οι απορίες έχουν λυθεί. Οι σκιές είναι μονόπλευρες.

Η μία μεριά είναι της Σακοράφα, του Κεντέρη, του στίβου, της αθλητικής υγείας.

Η άλλη είναι του Spoortsfeed, των αδελφών Νικολάου, του παρασκηνίου, της δυσωδίας.

ΤΟ SPORTIME ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Το Sportsfeed βλάπτει σοβαρά τον στίβο

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »