Με τον στίβο ή με αυτούς: Ποιος είναι ο Αλέξης Αλεξόπουλος

Ποιος είναι ο Αλέξης Αλεξόπουλος. Ένας άνθρωπος που στην κυριολεξία ζει τη ζωή του μέσα στον αθλητισμό. Γραμμένη λέξη «στίβος» ανεξίτηλα στα χείλη του, χρησιμοποιώντας την σε κάθε του αποστροφή. Ένας 200άρης με αναρίθμητες επιτυχίες.

Ο Αλέξης Αλεξόπουλος υπήρξε ο αθλητής που με συνεχείς παρουσίες σε Μπρούνο Τζάουλι και πανευρπαϊκά πρωταθλήματα. Το 1996 μάλιστα τερμάτισε δεύτερος στο ευρωπαϊκό του κλειστού. Για μια δεκαετία σχεδόν υπήρξε σπρίντερ πολύ υψηλού επιπέδου.

Με τον στίβο ή

Συνοδοιπόρος του Κώστα Κεντέρη σε πολλές αποστολές, σκυταλοδρομίες της Εθνικής ομάδας. Ένας από αυτούς που έκαναν μόδα και αναγνωρίσιμο αγώνισμα τα σπριντ στο ελληνικό κοινό. Ένας αθλητής με σπουδαίες επιδόσεις, ένας αληθινός υπηρέτης του κλασικού αθλητισμού.

Ο Αλέξης Αλεξόπουλος ως παλιά δόξα του αγωνίσματος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε: να υπηρετεί τον στίβο. Από το πόστο της διοίκησης αυτή τη φορά. Συμμετέχοντας στον συνδυασμό της Αναγέννησης εκλέχθηκε και βρίσκεται στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Και πλέον ξέρει. Πλέον καλείται να αποφασίσει. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Ο αθλητής των ρεκόρ διέγραψε την πορεία του και είναι λαμπρή. Στο σημείο εκκίνησης αυτής της νέας κούρσας που τρέχει, μπορεί να μην γνώριζε, μπορεί να πίστευε κάτι διαφορετικό.

Πλέον είναι ή με τον στίβο ή με αυτούς. Ο Αλέξης Αλεξόπουλος θα καταδείξει με τη στάση του ποιο μονοπάτι θα διαβεί. Η Αναγέννηση είναι μια βιτρίνα, μια πρόσοψη του Sportsfeed που θεωρεί πως με μπηχτές, ψιθύρους και διαδρομιστές μπορεί να ασκήσει πολιτική και να θίξει υπολείψεις. Όποιοι συντάσσονται μαζί της, αποδέχονται συνειδητά όλες τις σκοτεινές πρακτικές ενός ιστότοπου με συγκεκριμένα ατζέντα.

Ο Αλέξης Αλεξόπουλος είναι με το στίβο της Σακοράφα, των ρεκόρ, των επιδόσεων ή με το Sportsfeed και της λογικής «διαίρει και βασίλευε»;

Ο Αλέξης Αλεξόπουλος είναι μαζί με τον Κώστα Κεντέρη που έχουν τρέξει μια ζωή μαζί ή εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Θανάση και του Γιάννη Νικολάου;

Ο Αλέξης Αλεξόπουλος έχει αποδείξει ποιος είναι, δεν μπορεί μια απόφαση να αναιρέσει το παρελθόν, μηδέ να καθορίσει το μέλλον. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον Κώστα Κεντέρη και τον τρόπο που λειτουργεί αυτός και τότε και τώρα. Δεν έχει ανάγκη και δεν μπορεί μια επιλογή του να λειτουργήσει ως γόμα μνήμης. Δεν παύει στο σήμερα να έχει την επιλογή μόνο στη δική του μεριά. Εκείνος είναι που θα τοποθετήσει το δικό του «ποιος είναι» στην πλευρά που θεωρεί πιο σωστή.

Οφείλει να ξέρει όμως και να μην εθελοτυφλεί στο ποιος αντιπροσωπεύει τι. Η μία πλευρά είναι ο στίβος, ή άλλη η διαπλοκή και το Sportsfeed. Κι αν δεν μπορεί να αντιληφθεί τη σύνδεση το Sportime το ξεκαθαρίζει.

ΤΟ SPORTIME ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Το Sportsfeed βλάπτει σοβαρά τον στίβο

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »