Στίβος Παναθηναϊκός- Με τον στίβο ή με αυτούς;

Με τον στίβο ή με αυτούς; Το ερώτημα είναι απλό. Συγκεκριμένο. Τα όσα αναφέρουμε εδώ και το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώνονται ένα ένα με τον καιρό. Ήρθε η στιγμή να αποφασίσουν σε ποια πλευρά είναι.

Οι μάσκες έχουν πέσει. Είναι πλέον οφθαλμοφανές το ποιος βρίσκεται πίσω από την Αναγέννηση και τι σκοπούς εξυπηρετεί. Σαν οργανισμός η Αναγέννηση δεν αποτίναξε ποτέ από πάνω της τον μανδύα της πολιτευόμενης παράταξης. Γεγονός που δεν είναι αθέμιτο, αλλά μόνο όταν γίνεται στα πλαίσια της υγιούς και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης. Διότι ως τώρα αυτό που επιτελείται παρασκηνιακά στοχεύει στη διοικητική αποσταθεροποίηση του αθλήματος.

Με τον στίβο ή

Χωρίς επιτυχία βέβαια, διότι οι περισσότερες προσπάθειες είναι απλώς στρακαστρούκες. Αυτό δεν αναιρεί όμως την πρόθεση, τον δόλο. Όλο αυτά με κοινό παρανομαστή να πληγεί αυτή τη στιγμή η διοικούσα αρχή του ΣΕΓΑΣ, στο σύνολό της. Οι παλιές τεράστιες δόξες του στίβου όταν εντάχθηκαν στο εκλογικό σχήμα της Αναγέννησης δεν ήξεραν. Μπορεί, πράγματι, να νόμιζαν και νε πίστευαν πως μέσω αυτής θα έρθει κάτι φρέσκο, κάτι αλλιώτικο, κάτι καλύτερο για τον στίβο.

Πλέον όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πλέον γνωρίζουν καλύτερα από όλους. Πίσω από… τις λέξεις είναι ο Θανάσης Νικολάου. Με όχημα το Sportsfeed το οποίο δημιουργεί έριδες, αντιπάθειες και εσωτερικές κόντρες με «κίτρινα» δημοσιεύματα που προσβάλλουν, θίγουν, προσωποποιούν καταστάσεις και εξυπηρετούν σκοτεινές ατζέντες και πολιτικά συμφέροντα. Μια οργάνωση που σκοπό της έχει να «πολεμήσει» το ίδιο το άθλημα: τον στίβο!

Το ερχόμενο Σάββατο το κεντρικό συμβούλιο της Αναγέννησης συνεδριάζει. Διαδικτυακά ασφαλώς, από κοντά μάζωξη δεν μπορούν να «πετύχουν» ακόμα. Ευκαιρία είναι για όλες αυτές τις μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες όπως ο Αλεξόπουλος, ο Παπαδιάς, ο Γκατσιούδης, η Κελεσίδου και πολλοί ακόμα να διαχωρίσουν τη θέση τους. Να διαλέξουν πλευρά. Αν συνεχίσουν να είναι σύμμαχοι, διότι και η σιωπή συνενοχή είναι, με την Αναγέννηση και την ατζέντα της, ουσιαστικά είναι κόντρα στον ίδιο τον στίβο. Εχθροί του. Εχθροί εντός των τειχών. Καιρός να το αντιληφθούν πια, χωρίς ήξεις αφήξεις. Οι δικαιολογίες τελείωσαν.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »