Παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής υποστηρίζει πως την έχουν καλέσει «καμιά δεκαπενταριά φορές» και έχει αρνηθεί.

Για την άρνησή της να δώσει το «παρών» στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» μίλησε το πρωινό της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή  στο «Happy Day».

Με έχει καλέσει 15

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου σχετικά με ορισμένους ανθρώπους που δεν επιθυμεί να καλέσει στην εκπομπή του και άλλους που δεν θέλουν να πάνε από μόνοι τους, η Τσιμτσιλή σχολίασε πως εκείνη ανήκει… στη δεύτερη κατηγορία.

«Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση που θα την ακούσει και η μαμά μου, η οποία λατρεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του. Είδατε που είπε ο Σπύρος ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους θέλουμε και δεν τους καλούμε και κάποιοι άλλοι που δεν μας έρχονται ποτέ; Θέλω να κάνω μια παραδοχή γιατί εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αυτών που δεν έχουν πάει ποτέ και δεν θέλουν.

pap2

Και θέλω να το ξεκαθαρίσω τι εννοώ. Μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τον θαυμάζω. Με έχει καλέσει καμιά 15αριά φορές και έχω πει ‘όχι’. Δεν μπορώ αυτά τα γυρίσματα τα πολύωρα. Εγώ εν τω μεταξύ δεν πίνω αλκοόλ, δεν μπορώ να φάω αυτά τα τυριά που τα βλέπει το φως και κάπως νιώθω ότι μπορεί να έχουν αλλοιωθεί όλα αυτά τα μεζεδάκια. Εγώ δεν πάω ούτε στα μπουζούκια», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης »