Μετά τις αντιδράσεις που υπήρχαν για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Στέλλα Τζικανούλα ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου έδωσε λύση.

Μετά τις αντιδράσεις που υπήρχαν για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Στέλλα Τζικανούλα ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου έδωσε λύση.

Ο ίδιος επισκέφθηκε απόψε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και τον προπονητή της Χρήστο Γυλτίδη στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων και έδωσε τα κλειδιά για να μπαίνουν στο γήπεδο και να γυμνάζονται κανονικά. Παράλληλα θα μπορούν να χρησιμοποιούν και την αίθουσα βαρών.

Με επέμβαση του δημάρχου

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που υπήρξε και το δημοσίευμα του Sportime, ο ίδιος ο δήμαρχος της κωμόπολης του νομού Κοζάνης πήρε το θέμα πάνω του και έδωσε λύση. Φυσικά θα έπρεπε οι ίδιοι οι παράγοντες που έχουν θέσεις στο Δημοτικό Στάδιο και στο Σύλλογο Α.Σ. Τιτάν Σερβίων να διευκολύνουν την κορυφαία αθλήτρια της πόλης. Η Στέλλα Τζικανούλα έχει τιμήσει την περιοχή με επιτυχίες, κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συμμετοχή με την Εθνική ομάδα σε διεθνείς διοργανώσεις.

Κι όμως κάποιοι προσπάθησαν να την εκδιώξουν από το στάδιο, ενώ φυσικά από τον σύλλογό της αποτελεί παρελθόν, αφού η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων την έκανε να μη θέλει να συνεχίσει.

Άλλωστε όπως έγραψε και το Sportime έχει ήδη δεχθεί άλλες προτάσεις και τις εξετάζει.

 

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »