Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Αλέξη Μανθεάκη, επί χρόνια στενού συνεργάτη της χρυσής κληρονόμου, με τίτλο “Athina Onassis, The Red File”, μπορεί κανείς να διαβάσει τις πικάντικες αποκαλύψεις του πρώην call girl, με το οποίο ο Αλβάρο διατηρούσε σχέση τα 8 από τα συνολικά 11 χρόνια του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση. Αποκαλύψεις που τελικά βοήθησαν την ίδια να αποφύγει τις αξιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων που προέβαλε ο πρώην σύζυγός της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του “Λοιπόν”, η Νίκι Τ., της οποίας το επίθετο δεν έχει δημοσιευθεί, ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Αλβάρο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Εκείνος της συστήθηκε με το όνομα “Ρομέ” αφού δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Με έβαζε να κάνω έρωτα με τους φίλους του – Αποκάλυψη σοκ από την Αθηνά Ωνάση

“Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση, αλλά τίποτα για τον Ντόντα”. Η ίδια αναφέρει, μάλιστα, ότι χρειάστηκε μία πενταετία προκειμένου να αντιληφθεί με ποιον στ’ αλήθεια μοιραζόταν το κρεβάτι αλλά και τη ζωή της.

“Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα ότι ήξερα πλέον ποιος είναι, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ανάμεσά μας. Τότε ξεκινήσαμε και τα κοινά ταξίδια. Τον ακολούθησα στο Ρίο για να παραβρεθώ στο Athina Onassis Horse Show. Σιγά-σιγά εκείνος άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, για παράδειγμα, τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ”.

Παράλληλα, με τον παράνομο δεσμό της με τον Αλβάρο διατηρούσε κι άλλες σχέσεις, ακόμα και με φίλους αλλά και συναθλητές του Ντόντα, τους οποίους συναντούσε στα ιππικά σόου. “Συνέχισα να βλέπω τον Ντόντα έως τον Ιούνιο του 2014, όταν συναντηθήκαμε στο Σεν Τροπέ για τους αγώνες Athina Onassis Horse Show. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδα. Στο τελευταίο βραδινό ραντεβού μας είχαμε μια έντονη λογομαχία στο αυτοκίνητο.

Έπειτα από αυτόν τον καβγά μας πήρε την απόφαση να τελειώσει μαζί μου. Του ξεκαθάρισα ότι δε θα συνέχιζα να ήμουν το παιχνιδάκι του. Απαίτησα να είναι ειλικρινής και τίμιος απέναντί μου, όπως ακριβώς υπήρξα κι εγώ. Θύμωσα πολύ και ακόμη περισσότερο, όταν αργότερα επικοινώνησαν μαζί μου οι δικηγόροι του προκειμένου να διασφαλίσει έτσι τη σιωπή μου και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής ζωής του”.

Σχετικό νέο:

Στις Άγριες Μέλισσες ο Τάκης κρύβει την πικρή αλήθεια από τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 27 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 32: Η Δρόσω πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον δίσκο που πρόκειται να βγάλει ενώ ο Τάκης της κρύβει την πικρή αλήθεια. Απ’ την άλλη ο Φίλιππος φαίνεται πως φεύγει μια για πάντα απ’ τη ζωή τους.

Οι συνεχείς εντάσεις στο σπίτι των Σεβαστών επηρεάζει τη σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου, που οδεύει μέρα με τη μέρα σε τέλμα. Ο Μελέτης καταφθάνει στο Παρίσι ενώ η Πηνελόπη απορρίπτει ακόμα ένα «προξενιό» όμως ένας γοητευτικός άντρας θα μπει τυχαία στη ζωή της… όπως τυχαία θα μπει και στη ζωή του Δούκα, φέρνοντας ίσως την πολυπόθητη επιστροφή του.

Ο Μιλτιάδης ενημερώνεται για την απόφαση της επιτροπής. Θα καταφέρει αυτή τη φορά να γυρίσει στη παλιά του ζωή; Η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη, την εγκυμοσύνη της και προσπαθεί να την πείσει, να κρατήσει αυτό το μωρό, ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη ενώ ο Γκούμας θα της δώσει μια λύση προκειμένου να τα καταφέρει.

Θα πεισθεί η Ελένη να κρατήσει ένα μωρό για να γλιτώσει απ’ το μαρτύριο της ή θ’ ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη να τερματίσει κρυφά την εγκυμοσύνη;

Πανικός έγινε στα Κορφιάτικα βραβεία καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε από την αιθούσα καθώς η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε το βραβείο της.

"Ξεκίνησε η βραδιά και το πρώτο βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα το έπαιρνε η Μαρία Κίτσου… Η Μαρία όμως ήταν σε γύρισμα και δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο και… λέει ο διοργανωτής αφού η Μαρία Κίτσου δεν είναι εδώ, θα το δώσουμε σε άλλον το βραβείο, όχι σε δικό της άνθρωπο για να το παραλάβει η Μαρία, αλλού… Προτείνει ο διοργανωτής αντικατάσταση για να μην πάει στραβά η βραδιά από την αρχή… Είναι από κάτω ο Βασίλης Μπισμπίκης… και ενώ θα βραβευόταν αμέσως μετά αποχωρεί από το Δημοτικό Θέατρο και πυροσβέστης ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας λέγοντας ότι ας το παραλάβει κάποιος για τη Μαρία Κίτσου… αι ανεβαίνει στη σκηνή ο σκηνοθέτης που σκηνοθέτησε για το Εθνικό την παράσταση «Ελένη» και στη συνέχεια ήταν να βραβευτεί ο Βασίλης Μπισμπίκης… Εδώ Μπισμπίκης, εκεί Μπισμπίκης και… είχε φύγει!", αποκάλυψαν στην εκπομπή "Η φωλιά των Κου - Κου".

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »