Οι πρώτες δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα, μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο μόλις μια εβδομάδα πριν τον προγραμματισμένο γάμο τους. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε το ζευγάρι που τελικά οδήγησαν και στη ρήξη.

«Το καλοκαίρι είχαμε πάει στη Σκιάθο, μετά στη Ρώμη και είχαμε κολλήσει κορονοϊό. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί το πέρασα ήπια αλλά ο Λάμπρος το πέρασε πάρα πολύ δύσκολα. Οπότε περάσαμε ένα πολύ δύσκολο πράγμα εκείνη την περίοδο» είπε αρχικά, μιλώντας στο Mega.

Ματίνα Ζάρα – Χώρισα

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματα μας, τα οποία με τον καιρό φούντωσαν και καταλάβαμε, έστω και μια εβδομάδα πριν από τον γάμο, πως θα ήταν καλύτερο και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους» συνέχισε.

«Έχουμε μιλήσει ξανά μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα αφού γυρίσαμε και οι δυο και το λήξαμε σε πάρα πολύ όμορφο, φιλικό και ανθρώπινο επίπεδο. Μπορείς να πεις και πως χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα τα οποία όταν βλέπεις πως εσύ και ο άνθρωπος σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, τα συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Καλύτερα να προλάβουμε τον γάμο, να είμαστε και οι δύο καλά και συνεχίζεται η ζωή» εξήγησε η Ματίνα Ζάρα.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »